Printable View
Alıntı: Originally Posted by katırcı_bedri nazar değiyor 200 point yazsam katırlarım devrilir..:oleyo: Tabii :rules: önce kendine laptop al da :dvr:
Alıntı: Originally Posted by mert45 ooovlum ..hepinizin parası buraya gelecek ...:rules: O konuda sıkıntı yok, dönüp dolaşıp paralar sende toplanıyor :) Ama bu sefer işin zor :whistling:
Alıntı: Originally Posted by pisyedili01 Beni takip etmeyin. Günyüzü görmezsiniz. (Güneş alerjisi olan edebilir) :hah: Mert abi çok kazanırsa bir gün bizi Adana'ya götürür..Kebap şırdan yeriz..
Alıntı: Originally Posted by *Bozkurt O konuda sıkıntı yok, dönüp dolaşıp paralar sende toplanıyor :) Ama bu sefer işin zor :whistling: :yahoo::rules:
Alıntı: Originally Posted by mert45 Tabii :rules: önce kendine laptop al da :dvr: erken emekli olup masaüstüne geçecem..o zaman 300-500-300-500:party::party:
Alıntı: Originally Posted by katırcı_bedri Mert abi çok kazanırsa bir gün bizi Adana'ya götürür..Kebap şırdan yeriz.. https://www.hisse.net/topluluk/showt...30#post6992530 Yahu ..Adana ..JB mekanı ..orada da mı ben ısmarlicaamm :oleyo:
Alıntı: Originally Posted by *Bozkurt O konuda sıkıntı yok, dönüp dolaşıp paralar sende toplanıyor :) Ama bu sefer işin zor :whistling: Zenginlik zor iş ..:rules:
Alıntı: Originally Posted by katırcı_bedri erken emekli olup masaüstüne geçecem..o zaman 300-500-300-500:party::party: gerçekten bu kadar çok kazandığımı ne yapacağımı bilmiyorum :yahoo: