Allahtan şifalar.
Bugün borsa %10 kopardı bizden.
Bereket çok uzuncuyuz da rahat uyuyacağız... :oleyo:
Printable View
Aksaray isletme 4 yıllıktı...
Galatasaray işletme 4 yıllıktı
Şişli siyasal 4 yıllıktı
Sultanahmet i.t.i.a. 4 yıllıktı.
Fikirtepedeki binaların tamamı Atatürk Eğitim Enstitüsü idi.
Hepsi birleştirildi, ortaya Marmara Üniversitesi çıktı. (Yeni olan hukuk ve tıp)
Kâzım, sen akıllı adamsın, seni zehirleyen ezberlerden sıyrıl artık.
İmamınoğlu, karısı, özgür, hepsi önceden besteledikleri konçertoyu uyguluyorlar.
Lâ,lâ,sol, lâ, sol.....
Hele buna da bakasın aywaaa...!
https://www.msn.com/tr-tr/haber/othe...1c9cc0bc8&ei=9
Aywaaaa...!
Sağlığın nasıl?
Osman Sınav vefat etmiş.
İyi insandı.
Anadolunun bir köşesinden gelip sinema tv eğitimi alırken ötekileştirilmişti.
Sabretti.
Şehre tutundu.
Ülkeye sinema tv üzerinden birşeyler kattı.
Türk dizilerinin dünyaya açılmasında öncü oldu.
Allah rahmet eylesin.
Ayvagübekliye ezberci denir mi be ya? :)))))))
Abi ben İmamoğlu'nu senelerdir destekliyorum. Chp'yi eleştirirken, İmamoğlu'nu destekliyordum. Benim desteğimin sebebi, çok iyi belediye başkanlığı(başkanlığı iyi değildi) yaptığı için değil ki, kurulan ''Yeni Roma'' ile ilgili bağlantılar keşfettiğim içindi. Gözaltına alındığında şöyle yazmışım.
Yine aynı fikirdeyim ve bu iş benim dediğim yöne doğru evrilmeye başladı. Sosyal medyada bunu görenler var. Millet ciddi ekonomik sıkıntıda, millete moral verecek, geleceğe umutla bakmasını sağlayacak, yeni bir lidere ihtiyaç var. Tayyip Ağam da böyle geldi, Ecevit ve Demirel de böyle geldiler. Özellikle Chp geleneğinden böyle sloganlar çıkar, ''Kurtar bizi Karaoğlan'', ''Ortanın solu'', ''Ak günlere doğru'' gibi. Bunlar parlatma, cilalamadır ama Türkiye'de ''ortanın solu'' hareketlerin tek başına iktidar şansları da azdır. Bu yüzden, perde gerisinden, seçilen lider her kesimden destek görür. İlk kez belediye seçimlerinde aday olduğunda, bir pazar yerini gezerken, Karadenizli bir kadının, ''sen Erdoğan'ın yanında ol, ne işin var Dem'lilerle'' demesi ve Tayyip Ağamın randevu verip, Beştepe'de İmamoğlu ile görüşmesi, destektir.
Bugün öyle şeyler oluyor ki, bir taşla 3 değil, belki 6-7-8 kuş vuruluyor, vurulacak.
Menderes uçak kazasından kurtulup, Türkiye'ye geldiğinde, bir vatandaş, oğlunu, geçtiği yola yatırıp, koyun gibi kurban etmeye kalkmış. Menderes'in dili tutulmuş. İşte aynı adam, idam edilirken Menderes'in cellatlığını yapmış, ipini çekmiş. Bu hikaye doğru olmasa da, bu ülkede bunu yapabilecek insanlar vardır.
İmamoğlu, içinde yaşadığı bu süreçte, birlikte yol alacağı sağlam karakterleri tespit edecek. Kim mert, kim değil bu süreçte ortaya çıkacak. Chp içinde tasfiyeler olacak. Mesela benim eleştirdiğim biri vardı, Gökhan Günaydın, dün akşam tvde gördüm ve İmamoğlu'nu can siparane savundu, tabii ki fikrim de değişti.
Aynen Mhp'de olan ayrışma ve İyi Partinin kurulması gibi bir süreç yaşanır ve Chp'de ciddi tasfiyeler olur. Chp'den tasfiye olanlar, yeni parti kurmazlar, İyi Parti'ye giderler.
İmamoğlu, Chp'nin başına gelecek ve CB da olacak fakat şimdi göründüğü gibi olmayacak, son derece sert ve proaktif olacak.
Chp de tasfiyeler sonrası dönüşecek, aynen 2.dünya savaşında Türkiye'yi yöneten Chp gibi olacak.
Ve tarih tekerrür edecek, 10 veya 20 yıllık bu sürecin sonunda, halk yine Chp'den nefret edecek.