Ekrem İmamoğlu’nun cevabı :
https://twitter.com/haber/status/159...iq7_kgXCrsj5uA
Printable View
Ekrem İmamoğlu’nun cevabı :
https://twitter.com/haber/status/159...iq7_kgXCrsj5uA
:whistling:
MSB:
Pence-Kilit harekatı bölgesinde 2 sker şehit ,3 asker yaralı
Merhaba Kafe canlar,
Yeni Bist100 günlük kapanış tahmin başlığı açtık.
Yıl kapanış tahmin anketine buyrun lütfen.
Ayrıca Bist100 kapanışını
Günlük
Haftalık
Aylık
Yıl sonu
Şampiyonlarını izlemek ve şampiyonaya katılmaya davetlisiniz.:)
https://www.hisse.net/topluluk/showt...29#post6208729
Brent petrol fiyatları düşmeye devam ediyor. Benzine yapılacak indirimciklerin pas geçtiği motorine pazartesi gece yarısından sonra saatler 24.01'i gösterdiğinde son dakika değişikliği yapılmazsa 82 kuruşluk bir indirim yapılacağı açıklandı.
:he: bir sıkıntı var.. İspat edemem, ama kaşıma hızlandı..
Borsacı dede der ki;Endeks çökmezden evvel en son İhlas gurubu kağıtları gider..
Son hafta da,O kağıtlar gitmeye ( ihlas holding 80 kuruştan 1 tl yi gecti ) başladığına göre, Acaba yolun sonuna mı geldik.?
Altay göztepe maçı..
Panzer polis ambulans konvoyu...
:he: İzmirli samuraylar..
Tam gidecek günü bulmuşuz..
Bir tek onu demez.
Gyo gidiyor ise, diye başlar, mayıs ayıda sat git ayıdır derler idi. Köprünün altından çok sular geçti.
Ülkede yabancı oranı sıfır. Bakma yazılanlara. 3.2 Milyon yerli yatırımcı oldu. Kimse eskisi gibi at oynatamıyor. Borsa tabana yayılmış vaziyette.325$kadar yolu var, arada düzeltmeler olsa da (fırsattır)
Kumar diye bakmayın, enflasyon var ülkede. Sağlam şirketlerin varlığı değişmez ki.
Tek yatırım aracı o gözüküyor, tefas fonlarını saymaz isek. Onlarda hiç anlamadığım konu olsa da! ilginç getirileri olan var.
Denemelik işte kadın fon almış idim. 3.03 den bir ayda 3,63 gitti. Ne menem şey anlamadım! Biraz araştırmak lazım.
Göztepe-Altay derbisinde sahaya giren bir taraftar, korner direğini yerinden sökerek Altay kalecisi Ozan Evrim Özenç'e vurdu.
Maçta işbirliği taraftarın üzerine işaret fişeği atılması sonucu ağır yaralandı
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...e76728c9c5.jpg
Erdoğan: "Bundan sonraki süreçte nasıl Mısır ile bu iş yoluna girdiyse aynı şekilde Suriye ile de bu iş yoluna girebilir. Siyasette küslük olmaz."
Hisse senedi dışında, ne don ne fon alıp satarım. .
Viop varant falan o işler, bana göre Tavşanın suyunun suyu..
Bu zamanda kimse şirketlerin sağlamlığına falan bakmıyor. .Sosyal medyanin gazi ile Tavan taban gidenlere dalıyor millet..
Daha geçen hafta,Baba oğul,tek tuşla 300+ 300,toplam 600 bin TL basmış sasa hissesine.. .
Amaç,bir günde % 10 kazanmak .
Neticede ,Biz yerliler sayesinde ,Borsa kumarhaneye döndürulmus durumda..
Malazgirti geçtik,İstanbulun fethine gidiyoruz.
Tamamem kumar. Mine Tozlunun batak sirketini anlatmistim. Hicbir faaliyeti olmayan sirket, yarim milyar lira piyasa degeri olmus.
Korona kumarbazlari + Kripto Kumarbazlari + KKM Kumarbazlari
Adamalr geliyor tek yatirim kriteri "abi piyasada hangi sirketin en az hissesi var"
Araci kurumla koronada konusmustum. Kadin hayatindan bezmis. "200 liralik hisse alacak, hangisi tavan odlu, hangisi taban oldu diye butun gunumuzu telefonda bagliyor yuzlerce kisi" diye.
:kahkah: Zafer partisi az! yüklenmiş..
https://twitter.com/ZaferPartisi60/s...12559785152514
Pentagon üretim modu..
Yerli üretime zarar veren her etmeni temizliğe başlıyorlar...2040 programı
*5% altı faiz
* şişik borasa spekülasyonu
*QE
*eurodolar gölge bankacılık
*sofistike finansal ürünler
Liste gidiyor..
Anladığım post endüstriyel servis ekonomisi modeli denemesi çökmüş.
Reel üretime geçiliyor.. Rantiye devri bayrağını diktiler..
2040 a olursa, soft deglobalizasyon..
Savaş çıkarsa hardı olur..
Özeti akıntı değişiyor, terste kalmayın..
Çin'de COVID-19 salgınında yeni vaka sayısı dün 40 bini geçti.
İş Bankası GM Aran: TL mevduatta %50 hedefimiz olmayacak - ekonomim.com-MATRİKS
günaydınlar
Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Faizde tek haneliye indik mi? İndik. Bundan sonra böyle devam edecek.
Merak etmeyin enflasyon da inecek."
merak edilen o kadar sorular var ki birileri hatırlatsa güzel olacak
bakın; Faiz indirimlerine başladığında enflasyon % 20'nin altındaydı.
Merak edilen sorular acaba faizi arttırmadan ne zaman yine % 20'nin altına inecek ?
SASA'canlara köü darbe 117.20 taban,KKM'ni boz vatandaş gelll çarpıl:plc:...ytd.
bir önceki söylediğini şimdi ya unutuyor yada
benim kayınpeder baya ileri derecede unutkan ben kendisine 400 den Gramaltın aldım bir hafta sonra gelip daha önce borsada işlem yaptığımı biliyor du ya ne olacak bizim yatırımın sonucu demeye başladı bir sene dişimi sıktım 1000 liradan al ne yaparsan yap dedim
kayın biradere dedim ki bak EREĞLİ hissesi alıver babana dedim o kendi hesabına almış 15-20 günde %30 kazandı babasına almamış :)
Ömer Koç: İçeride ve dışarıda belirsizlik yakın zamanda sona ermeyecek.
Hesaplı davranılması gerekilen bir dönem olduğunu belirten Ömer Koç, "Masraflarınıza dikkat etmenizi, çok elzem olmayan harcamalarınızı ertelemenizi rica ederim" dedi
Dünyaya, bu kadar çok çark eden, bu kadar çok tükürdüğünü yalayan, bir insan daha gelmemiştir.
Esed -> Esat olduktan sonra, enflasyon sebep faiz sonuç derse şaşırmam.
SASA'da çarpılanlar borsaya yeni gireceklere ders niteliğinde:rules:...ytd.
İvestingde SASA'cı mağdur çokki topikleri dolup taşıyor:notr:
Burada yenlik yap,eski kafalı olma diyen vardı şimdi ne düünüyor acep ?
borsa kurtlar sofrası olduğunu geçte olsa anlayacaklar.
SASA Her düşüşün yükselişi olduğu gibi, her yükselişin düşüşü de olur mantığını unutmamalıyız.
Etkileşim kasmak için bazı hesaplar zirveden paylaşımlar yaptı uyanık olup Gaza gelmeyeceklerdi.
Şu an gündem yine SASA.
Borsaya ev araba satıp tepeden giren KY’nin zararını kim karşılayacak birileri karşılamak zorunda mı ?.