Namussuz daha ne kadar iner tahminleri alalım. Ytd
Printable View
Namussuz daha ne kadar iner tahminleri alalım. Ytd
Ben bu takımda 6 yıl geçirdim taaa 2011den beri ciğerini öğrendim dört başkan kaç teknik adam gördük unuttum şenol güneş î gerçekten rüyamda gördüm şaka değildi ne ayak sa bende çözemedim eskiden onca yıl bekledigim de full te de idim bedelliler gördüm temettü gördüm temettü verdi yönetim hisse sattı kavaklar gördüm olaylı gs maçı bazı gs maçı ile uçtuk düştük hep aldım 10 kredi çekmişim toplamda bu nane düştükçe aldım bir bir 10 100 bin bin zaman hiç satmadım taaa ki darbeye kadar ondan önce 45bin zarar yazmıştım bir ara beklemekten sıtkı basmıştı hiç umudumu yitirmedim usta gelirken destek olduk iyi niyetli gördük adamı pek iyi değilmiş yada yönetim olarak nerde hata yaptı bilmem de futboldan anlamadığını ersun yanali takımın başına getirip sabır sabır diye kandırdı iyi niyetmi bilmem o Allah ile onun arasında neticede darbe olmasa bu hisse belki eski tarihi zirveyi yoklucakti sonra başladım satmaya 2,70 ortalamam var 50 bin lot sattım zarar çıktı bi o kadar kar yazdım 6 yıllık çektiğim kredi faizi bile anca kârım kadar en azından zarara satmadım şimdi ise yine 2 tl altında almaya başladım 1,90 maliyet ile burdayım ama alışlarımı durdurdum 1,5 altında kalırsa daha çok 1 lira kaçınılmaz ha bu arada bir not her başkan döneminde bellli bir düşüş sonra da çıkış yaptı bu başkanda daha bi hareket olmadı belliki daha toplamadılar icraat yok transfer dönemi oldu oldu bisi yoksa 1 altı bile görür
K012 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yani diyorsunuz ki bu hisse iflah olmaz 1 TL düşer bence öylede olur. Ytd
Maçlarında tat vermiyor artık. İlk yarı bitti 2-1 yeniliyor. Burak maşallahı var 5 net pozisyonu kaçırdı. Satmışlar maçı resmen. Pazartesi %20 düşer artık. Ytd.
45+1 oldu. 3-1 maça bak fark üstüne fark yiyor. Ytd.
Bende fazla zarar etmeden satsam ne hali varsa görsün adi kağıt. Ytd
Ulan Trabzonspor geçen hafta sportotoda Trabzonspor, Başakşehir ve chelsea için sürpriz oynadım Rakiplerine verdim 300.000 TL’den oldum bu hafta banko verdim başakşehir ve trabzon’a şu duruma bak. borsada kaybettiriyorsun şans oyununda kaybettiriyorsun 😀😀 Napacaz seninle lan.