Şirketin bilançosu bile dandik çıktı daha ne olsun.3 koza şirketi içinde maalesef en zayıf olanı bu. Kozaa dün düştüğünün yarısını geri aldı oysa bu anca çeyreği aldı.Ben de 3 ü de var ve ilk fırsatta İpek i kozaa ile değişmeyi düşünüyorum.
Printable View
Şirketin bilançosu bile dandik çıktı daha ne olsun.3 koza şirketi içinde maalesef en zayıf olanı bu. Kozaa dün düştüğünün yarısını geri aldı oysa bu anca çeyreği aldı.Ben de 3 ü de var ve ilk fırsatta İpek i kozaa ile değişmeyi düşünüyorum.
Gelen ipeğe, giden ipeğe vuruyor. Baskı hiç bitmiyor. Yoksa satışı mı yaklaştı??? İnşallah diyelim. Ehhh bu kadar gürültünün altında bir şey vardır diyelim. Dün tüm yatırımcılardan iyi ah aldılar. Allah islah eylesin. Hiç bir şey yokken hisseyi bu kadar aşağı itmenin manası yoktu.
Dolar yükseliyorsa, bu petrol, altın yerinde mi sayıyor. Saymıyor tabi, ama fırsatçılar benim kardeşlerimi perişan etmeye çalışıyorlar. Bizde ki bu vatan,millet ve iman gücünü kimse yenemez. Bizi ekonomik olarak parçalamaya çalışanlar, gidin kumda oynayın... Allah bize yeter. O ne güzel vekildir...
Dün -1500 de 43 kademe düştün. Bugün + 2000 puanda 10-11 kademe çıkıyor. Çok komiksiniz. :) :) :)
:wave::halay:
BATMAN'ın Sason ilçesinde Türkiye Petrolleri (TP) Batman Bölge Müdürlüğü tarafından Heybeli köyü yakınında ilk kez açılan kuyuda, yaklaşık 1300 metre derinlikte petrol bulundu. Analar ne şirketler doğuruyor. :)
Ucanlaz, kardeşime de bu siteden geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Allah şifanı versin. Canını sıkma her şey olacağına varır.