Batı çimin sermayesini Batı söke ile eşitlemesi için %222,222 bedelli yapması lazım.(bölünme oranına göre hesapladım)
180 mlyn X 222,222 = 400 milyon
YTD
Printable View
Evt atmasyonlar için tahtada operasyon tamam şimdi nerede kaldı topic ayağı yazacaktım gerekte kalmadı.
Patronunda vardır elbet bir hesabı ; ona bunca yıl operasyon çekenlere ve yancılarına uygulayacağı.
Arkadaşlar piyasalar çok zor günlerden geçiyor özellikle güncelde kredi ile yatırım yapan şirketler daha zor durumdalar.
Bu zor günleri aşmak için elbette tüm hissedarlar fedakarlıkta bulunmalıdır.
Şayet gerekirse özellikle sadık ortaklar daha çok katkıda bulunmalılar.
YTD
Yalnız burada yaptıklarında orada topiğinde nurtopu gibi duruyor AKSGY de yaptığın menfaat icabı finansal analizlere benzemesin.Lafa gelince yıllardır işlemin yoktu güya bu hissede.Ama senin gibileri burada bazılarına az bile.
12 binlikte burdan eywah para kalmadı Haziran’a kadar :))
Söke’de bedelli yatırıma ilk başlandığı zaman yapılmış olsa idi döviz ile bu kadar borçlanmaya gerek kalmayacak ,yatırımda daha ekonomik fiyata hemde daha erken bitecekti,ama maalesef bir çok hesap şaştı ve ilk iki bedelli maalesef bu yanlış hesabı bile düzeltmeye yetmedi,fabrikada gecikmeli açılınca borç krtik eşiği fazlası ile aştı,üstünede inşaat krizi denk geldi,yani olmaması gereken ne varsa oldu,borcun döviz bazında azalmamasının en büyük nedeni fabrikaya yapılan ilave masraflar ve yüksek finansman gideri,ancak fabrika tamamen bitti,bu seferki bedelli diğerlerine benzemez,tek seferde 800 e çıkarsa tabiki borçları ciddi oranda azaltır,ihracat beklentiler dahilinde olursa ve iç piyasada hareketlenirse belkide bedelli ihtiyacı bile kalmaz.
Hisse fiyatında ne deseniz haklısınız,takas belli,bütün mal Sanko,yönetim ve malum şahısta,isteseler fiyat bir ayda gerçek değerine gelir,12 yıldır aynı bantta tutmak için bu kadar ısrar edildiğine göre birilerinin bir hesabı ve hayali var demektir,yıllık ortalamanın düşük kalması isteniyor,demekki tüm taraflarında işine böyle geliyor,Söke’yi bile feda etmelerini gerektirecek kadar önemli bir hesap demekki,en kral bilançoda gelse Buçim örneğindeki gibi en üst bant defter değeri olacak muhtemelen,değerini bulduracak bir gelişme hisselerin konsolide olması,yani taraflardan birisinin diğerindeki payları alması şeklinde olur ancak,hisse düştüğünde topicdeki bayram havasına bakılırsa fiyatı mümkün olan en düşükde tutmak için çabalar belirsiz bir süre daha devam edecek,sorun bir kaç yatırımcı dışında kimsenin niyeti hissenin yükselip para kazanılması değil.
Begüm, Birsen SANLI ve Mükerrem MAZUR
Bu arkadaşlar da "alın atınızı seveyim tımarınızı" demiş durumdalar... her kademede 2-5 bin alıcının olduğu tahtaya 1.964.000 adedi çakacağız diyorlar.. hadi bakalım... BTCIM hakim hissedarları, yöneticileri, yönetim kurulunu işgal edenler... hadi bakalım... Siz haramzadeler, ellerindeki % 46,47 ve artı BSOKE de ( bilmem ne korkusundan BSOKE ye aldırdığınız ) %4 hisselere güvenerek yan gelip yatanlar... ÇİMKO sana sesleniyorum... her kademede karşıla bu satışları... Hatta bire bir temasa geç borsa dışında alım satımı gerçekleştir...Bu mirasyedilere adım attırma... sıkışıp kalsınlar...