ne oldu? ne paylaşım var ne bilgi akışı.
bir pasta atın da görelim arkadaşlar kim alıyor kim satıyor?
3.20 den alanlar 2.15 den verdi gitti galiba.
Printable View
ne oldu? ne paylaşım var ne bilgi akışı.
bir pasta atın da görelim arkadaşlar kim alıyor kim satıyor?
3.20 den alanlar 2.15 den verdi gitti galiba.
buralardan alacak ky kendi bacağına sıkar. inşallah ky bulaşmaz artık kendi çalar oynar. glp in girdiği tahtaların sonu selamet olmuyor.
dün tavan olacak diyenler bile vardı. dün yazıldı çizildi olması gerekenler ve firmanın da ne denli yönetildiği ve peşkeşler yaptığı vs. vs. bu nedenlerden şu hali bakkal dükkan kadar değerli olur. ky uzak dur bulaşma dünya kadar bir sürü hisse dururken. ASLA YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR
dün 6 milyon bugün öğleden önce 2 milyon lot işlem hacmi olmuş. tabiki bu küçük yatırımcının işi değil.
düşünüyorum da herşeyin bittiği bir kağıt olsa bu işlem hacmi olmaz. bu işin sadece galip işi olduğunu da sanmıyorum, sanki büyükler kendi aralarında el değiştiriyor.
fiyat da artık buralarda oturdu. belki de bu olanlar fiyatı buralara çekme operasyonuydu.
yaw nerde buranın hızlı müdavimleri.
öküz öldü ortaklık bozuldu mu?
ekmeğini yediniz suyunu içtiniz hatır için iki grafik atın bari.
https://i.hizliresim.com/0BEL49.jpg
Alan satan son durum...
İş yatırımın kendi malını sattığını düşünmüyorum nedense YTD...
Kapa en son gelen metro alım satım haberinde metro payları %1.25 idi. Şayet bugün ki iş satışı metronun ise haber gelmeli. Böylece %0 olmalı. Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir...
Yanlışsam düzeltin arkadaşlar. Hatalı mı düşünüyorum. Kapa haber vermesi gerekmez mi ? Sadece elindeki mal %5 den fazla olunca mı bilgi veriyor ??