2 kürek toprakta sen ataydın kara vijdanlı :kahkah:
Printable View
GSYİH'ye oranına göre savunmaya en çok harcama yapan NATO ülkeleri
1. ABD: %3.42
2. Yunanistan: %2.24
3. Estonya: %2.13
4. İngiltere: %2.13
5. Romanya: %2.04
6. Polonya: %2.01
7. Letonya: %2.01
8. Litvanya: %1.98
9. Türkiye: %1.98
10. Fransa: %1.84
Beni tanımadığınız belli Sn murlak...
O nedenle böyle imalı sorular yönetmek haksız olabilir...
Hissenette TSK üzerine, onların bu toplumdan soyutlanmış yaşamları üzerine, kendilerinden başka kimsenin yararlanmadığı onlarca kurum üzerine, askere alınan ve komutanların "Mehmetçik" diyerek kendilerince yücelttikleri hemen her dönem yüzbinlerce evladımızı nasıl kendi tesislerinde, özel işlerinde, şöför, kendi özel tesislerinde kuaför, berber, sıvacı, boyacı, hizmetçi, koruma, aşçı, garson, şarkıcı vs olarak kullandıklarını bunun adına da "vatan görevi" dediklerini, kendilerine özel hukukla nasıl korunduklarını, ülkenin en büyük holdinglerinden birine sahip olduklarını vs yüzlerce yazı ile paylaştım.
Sadece askeri kazalar üzerine gazetelere düşen haberleri toplayarak milletin dikkatini çekmeye çalıştım.
Bu ülkede solcu gençliğin üzerinden silindir gibi geçen, igençleri ve aydınları işkence odalarında inim inim inleterek halkı korkutup depolitize eden, 1980 darbesiyle iktidarı dinci kadrolara elleriyle veren TSK mensuplarını sevmem ve affetmem mümkün değil.
Sonuçta onlar da paylarına düşeni aldılar. O da ayrı. Üzüldüm mü? :)
Yani demem o ki, benim bu konuda kendimi sorgulamam için hiç bir neden göremiyorum.
haziran kontratlarda çok feci dövüşüyorlar.