ben kar ettim mi ettim tertemiz bekleyen beklesin yukarıdan ben düşünce alır yanınıza gelince daha yüksek karla boşaltırım ytd bu saatten sonra en fazla olacağı 3.
Printable View
ben kar ettim mi ettim tertemiz bekleyen beklesin yukarıdan ben düşünce alır yanınıza gelince daha yüksek karla boşaltırım ytd bu saatten sonra en fazla olacağı 3.
bu senenin beklentisi şamp ligiydi olmadı parası olan yatırımcı kağıttan çıkacak ky kağıdı tutamaz seneye yazın yine gelirim buralara o zaman da buralarda ol.
Borsada ne olacağını kimse bilemez ama bu hissenin artık 2-2.50 altını göreceğini sanmıyorum.
görüşünüzdür saygı duyarım. buradaki bazı tipler gibi hakaret vs etmiyorum kimseye. adama seneye 10-20 olur dedik küfür ediyor şimdi beklenti bitti düşer diyorum bu sefer artar diyor tuhaf bi tip :D türk klüplerinin borçtan tek çıkış yolu satmaktır. o da katarlılara olur bence. Stadyum anlaşması ve satılmasıyla birlikte hisse neden 20 30 lara gitmesin ki ? stadyum anlaşması kesin olacak bir şey satılma ihtimali bir ihtimal. seneye yaşayacağımız bile meçhul olduğu için garanti olarak söylenemez zaten.