dandanakan hocam link açılmadı ama...
Printable View
dandanakan hocam link açılmadı ama...
şimdi oldu..teşekkürler
2 günlük tavan serisinden sonra alakalı alakasız kişiler doluşmuştu buraya , utanmasam iyi oldu bugünkü çözülme diycem yani ..Gidin başka senetlerinizi ilgili sayfalarda yorumlayın ..
Halay çekmeler , abuk sabuk yazılar ...
özellikle dünkü tavanı yaparken ,yazıp yazıp durdum anlamı nedir diye ..2013 sonundaki sermaye artışı kararınından tutunda bilanço beklentisine kadar . Fakat kimse katılım gösterip de yorum yazmadı. Kazanırken böyledir bu işler ! Oturup izlenir . Halbuki ben tehlikeli gördüğüm için neden aramaya çalıştım.Jantsa nın da sayfası diğerleri gibi ,bilgi- endişe vs paylaşımı yok . Kağıdı geberttiler mi oturun başına grafikler verin ,ne zaman tekrar yükselir diye işkembeden sallayın .
Bana gelince bugün 152-153 lerde uzun süre sallanınca çekindim ve 152.40 den verdim allah bereket versin . 145 e gelir tekrar alırım dedim .Daha sonra baktım tavan oldu , allah kahretsin dedim yanlış tespit yapmışım . Kapanışa doğru baktım inanamadım ! ve 129.50 den 1 dk kala aldım yine ..
Tecrübelerim şunu diyor ki , hikayesiz - zamansız - hızlı yükselişlerden korkacaksın!! Teknik çalışmama gelince , 124.20 de desteği var,kırarsa 119.50 . Ama en baba desteği 114.20 .O kadar gerileyeceğini düşünmüyorum ama kötü senaryolar bunlar .. Olmadı 1 ay bekletir , zaten göze aldım alırken bunu ..
Hayırlı kazançlar olsun .. YTD
Hissenin yaptığı hareket squat.
West by west güzel özetlemişsin
https://i.hizliresim.com/fDSIkM.png
2 gün öncede kapanışda grafiği koymuştum kanal direncinin üzerinde kalıcı olursa yeni bir trend açar . dün direncin üzerine çıktı ve geri geldi . yatırım tavsiyesi değildir