Originally Posted by
refaba
İşin ben kökenini biliyorum,70 yıllarında bize sunulan raporda,siyasal islam TC yıkmak için harekete geçecek diye duyurulmuştu,sebep Ecevitin Kıbrısı alması ABD'de korkuya sebep oldu,zaten malum ambargolarlan ülkemizi çökertip bu rejimi dayatması olacaktı,Evren Siyasal islamı düşünenlere dokunmadı,bu süreç Evren,Özal ve RTE vs ile devam edecekti,18 sene içinde yapılan kumpaslar boşuna yapılmadı,esasında kökeni Atatürkün TC kurmasıylan başlar Ali Şükrü ile,olay üçgeni Atatürk,Ali Şükrü,Osmanağa,TC kurulması için Osmanağa harcanmıştı ve ilk TC şehidi verilmişti,sebep yine hilafetçi yobazlar,Atatürk mecbur can yoldaşı Osmanağayı TC için gözden çıkarmıştı,bu olay zamanı dedem Atatürkün koruma komutanıydı,tabki detay boyutu biraz karışıktı,çözülmesi zordu,ama TC kurulması için bazılarının gözden çıkarılması lazımdı vatanın bekası için,hilafetli bir ülkenin kurulması demek Araplardan farkımızın olmamasıydı,bu sürecin devamını Menderes hortlatmıştı,halkım siz isteyin ben hilafetide getiririm demişti,asılmasının 2 sebebi vardı,biri bu ikincisi yargının meclise bağlanma olayı...Şu ülkemizi çökertemedi dış ve iç güçler,amaçları ülke ne kadar güçsüz olursa avlamak kolay olur prensibindeler,zaten yine son günlerde anayasa mahkemesine kafayı takmak bu yüzden,iktidarda korku çok foyamız meydana çıkar diye,ama ülkemiz yine bu entrikadan sıyrılmasını yine bilecektir,TC ebedi yaşayacaktır,devamlı bir kurtarıcı bulunur,bizim yaşımız geçse bile geriden gelen gençlik olaya hakim,Atatürk boşuna gençlik hitabesini yazmadı,geleceği her insan bilemez.