Hoşgeldiniz, epeydir yoktunuz,inşallah afiyettesinizdir,, Bizim ateks bulutların üstünde şu ara,devamı konusunda birşey öngörülebilir mi sizce?
SM-A730F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Hoşgeldiniz, epeydir yoktunuz,inşallah afiyettesinizdir,, Bizim ateks bulutların üstünde şu ara,devamı konusunda birşey öngörülebilir mi sizce?
Buralarda yazan olmadığına göre ufak yatırımcı kalmadı patron malı toplamak için en az beş aracı kurumdan işlem yapıyor istenen rakama ulaşırlarsa her şey güzel olur
Ben artık yorum yazmıyorum bu atekse...
zamanında dediğimizi dedik...
Dedikçe de yanlış anlaşılıyoruz..
Yanlış yazdığımızdan değil...
Yanlış anlaşıldığımızdan..
Birşeyler söylüyoruz...
Çıkıyorda...ama bazıları şikayet ediyor...
Forum daki moderatör de yasak getiriyor...hemde araştırmadan.
Öyle komik nedenle ki...
Zamanın da yaklaşık bir sene önce forum idarecilerine de yazı yazıp..
Forumun amacından saptığını..
Geçmiş yazılarımla ve üyeliğimin silinmesini istemiştim...
Onlarda böyle bir uygulamamızın olmadığını bunu yapmayacaklarını cevap olarak bana mesaj attılar.
Ama yasak koymaya gelince...
Anlayacağın fastsoul ...
Artık yanlızca kendi yorumlarımı ve grafiklerimi yazıp kendi fikirlerimi beyan edeceğim..
Kimseyle sidik yarışına da girmeye niyetim yok artık...
Yıllardır hisse netteyim...niyetimi anlayamamışlar..yada ben anlatamamışım...anladım ki gerekte yok...
Bugün günlerden İstanbul 34,34 üzerinde kal Patron tahtacı...akşama sana ekmek arası balık...
Yıl sonu kapanışı 40 kere Maşallah demek için bugün en az 34,34 unutma😊
Hadi 2020 yi en azından 35 üzeri kapat ta aşkımız bitmesin😊
2020 yi tavanla taçlandır bari ateksciğim ,,o kadar iş yaptın bugün mü zor yani..göreyim
Ben şahsen memnunum yorumlarınızdan,,tarzınız kimi zamanında kimilerine sert gelmiş olabilir,,bunlar oluyor , ben arsa haberi derken siz bırakın bunları diyordunuz..ne yaptı etti habersiz sessiz sedasız 30 lara geldik,,
ben hala haber bekliyorum bu arada))SM-A730F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.