Her güne bir katıksız bit yavrusu çıkıyor.Bugün de yapı kredi yatırımın yavşamasını izliyoruz.BOFA,Yapı kredi yatırım robotları elele GSDHO 4.xx leri geçmemeye.
Printable View
Her güne bir katıksız bit yavrusu çıkıyor.Bugün de yapı kredi yatırımın yavşamasını izliyoruz.BOFA,Yapı kredi yatırım robotları elele GSDHO 4.xx leri geçmemeye.
Credit ve işbankin ustune oynadilar..
Bank Of 6-7 kademe yikarak satis yapti..
Hic boyle bisey gormemistimm..
Credite uzulemiyorum gelir alir kaldirir satardi mali hep..
Gozu isbank ve credite diktilerse bugun onlara satis yaptirmadan birakmazlar.
Saticilar cok daha guclu..
Istediklerini alirlarsa tahta yikilir..
Olur olmaz ayri..
Ben riskimi azalttim.
Bugun filler tepisiyor..
Bizi aşar ..
SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Boşuna yarına dikkat demedim memo kardeşim.Yalnız iş yatırım isterse bunları etekle gezdirir.Bakalım görelim günün sonunu.Bize göre hava hoş tam miktarda 4.08 aortlu mallarımı dünkü aldığım yarımla 3.94 aorta indirdim.Bir tam 1/2 ile fona yeni giriş yaptık bakalım.
.
Syg
.
Not:Credit alıyorsa korkmayalım o deutscheye virmanlar ve bedelsiz ve temettüye gelmiştir ve bugünden sonra da bence tahtada hep görülecek.
Credit credit olalı böyle yavşamamıştı.Kusturdular onu da.Biz eskilerde kalmışız herkes değişmiş,pardon valla.
Credit pes etti aldigini zararina verdi..SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Isbankta pes ediyor..
Dedigim gibi saticilar bugun patron biziz dedi.. Cok gucluler...
Bugun icin ilerleyen saatlerde olumlu olabilecek sey (olursa tabi) sattirdiklari mali kendi maliyetlerinin cok altindan yerine koymalari olur..
SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.