Emtialarda zamanı ve parası olanın ihya olacağına inanıyorum. Bu rüzgar tersine dönene kadar para oldukça toplamaya devam inşallah.
Herşey güzel olacak.. Kesinlikle Ytd.
Printable View
Emtialarda zamanı ve parası olanın ihya olacağına inanıyorum. Bu rüzgar tersine dönene kadar para oldukça toplamaya devam inşallah.
Herşey güzel olacak.. Kesinlikle Ytd.
Hurda 372 dolar, az bir artış var ama 20 gün önce 330 dolara göre daha iyi yada hareketli bir rakam. Hrc böyle böyle 700 üstüne oturacak.
Bugün piyasa çok güzel alım fırsatı verdi bence .
Bugün ki hareket bana göre dökme silkeleme adına ne koyarsanız koyun öle birşeydi
Açıkcası 27:50 ile 60 arası rakamı gördüm ama al tuşuna basamadım telefon geldiği için
Büyük pişmanlık duydum . Bu yüzden yukarıdan almak durumunda kaldım
Sağlık olsun napalım
Eğer bu tezim doğru ise 30 gün içinde 35 tl beklerim eğer 1 aya yakmasa yanıldım derim
Cemal bey twiteri bıraktı ama kurum bırakmamış.
🎯 Ata Yatırım Erdemir için 12 aylık hedef fiyatını 43TL'den 54TL'ye yükseltirken 12 aylık dönemde %19.8 nakit temettü verimi dahil %77 yukarı potansiyel bildirdi.
Bıçak sırtı bir dönemdeyiz. İthal mal az daha ucuz ama yerli ithalden kadar korkuyor, yerli mal hurda ve elektrik yüzünden 700 istiyor, yerli yarı mamul 650 den aldığı malı tüketiyor, yeni 700 üstünden mal alacak mı, siyah hariç özellikle galvaniz de düşmüyor fiyatlar daha istikrarlı, yerli nihayi tüketici sınırlı, itharacat var ama dolu dolu değil, Avrupa Rus malında ikincil tüm ürünlerde yarı ve tam mamullerde yaptırım gücü versin uyguluyor, MİR sisteminden çıkış şüphe ve korku getirdi Rus malına karşı. Son 10 günde ikincil ürünler az az ilgi görüyor. 3-4 ay önceki yüksek fiyattan malda yakalanan yada riski olanalr hala var, bu stokları ettirmediler. Hurda 14 gün önce 330 dan döndü, 372 üstüne çıkar mı, 360 tekrar destek olur mu. Bıçak sırtında her iki yöne de risk ve umutlar var.