Originally Posted by
çıtak
başlık kilitlenmeden şu yazımı bi arşive alayım tenkrardan
90'lı yıllarda özel radyoların ardıa ardına açıldığı zamanlarda radyo şakaları vardı.
bir arkadaşım bir şakayı, internetten biryerden bilgisayarına indirmişti, dinlerdik
(ben bulamıyorum pc özürlü olduğum için, belki hala vardır internetin biryerinde, bulup indiren birisi olsa :yahoo: )
şimdi İzmir'de bizim bir yavri (bizim deyince mhp'li oluyoru :kahkah: ) işte ege'mi, 9 eylül'mü ne ise, ünversitede, yok ben ''mhp'de bilmem ne başkanıyım, yok ülkü ocakları bilmem neyiyim '' diye sıkarak üniversitede hegomonya kurma peşine girmiş.
(öyle olmadığı şakayı yapan radyodaki dj'in sözlerine karşı takındığı tutumdan belli, o sözleri gerçek bir ülkü ocakları üyesine söyleyeceksin, giderler o radyonun bulunduğu binadan, radyoyu söker alırlar, bina 8 katlı, radyo 3'te ise... 3. katı alırlar, binayı 2 kat, üstünde boşluk, boşluğun üzerinde havada asılı duran 5 kat olarak görürsün :drunk: :kahkah: ayhan başkan iyi bilir meepe'lilerin ne manyak olduklarını )
diğerleride bunun kofik olduğunu anlayıp, buna şaka yapalım diyorlar... radyoyu arıyorlar... dj'ye ismini telefonunu veriyorlar
çocuğun ismi serkan turan bunu çok iyi hatırlıyorum
gerçek ocak başkanının ismini hatırlamıyorum, HAKAN olsun misal
dj... kendini hakan olarak tanıtıp, buna iyi bir gömecek... şakanın amacı bu
- bana bak çocuk, serkan turan'mısın sen ?
- evet
- lan sen, ''ben meepe'de başkanım, ülkü ocakları başkanıyım felan diyormuşsun
- yok abi öyle birşey
- :vk: sus lan, bana geldi... biliyorum, diyormuşsun işte
devamında 1-2 cümle daha geçiyor işte hatırlayamadığım... devamında şurasını çok net hatırlıyorum
- ulen, bu alemin, İzmir'in tek başkanı.. tek ocak başkanı vardır.. oda (kendi ismi ) HAKAN'dır diyeceğine...
- ulen, bu alemin, İzmir'in tek başkanı.. tek ocak başkanı vardır.. oda Serkandır, değil Hakan'dır diyor.
bunu neden anlattım, bu son cümledeki anektod bazen aklıma geliyor, tam ona uygun malzeme çıkıyor karşıma
o malzemeyi kullandığımda, evveliyatını bilin diye söyledim.
NOT : konuşmanın devamında dj'yin söylediklerine (+18 ) belki denk gelenimiz olmuştur :kahkah:
ama ben ...oda Serkandır, değil Hakan'dır.. burasını seviyorum