Megastar Tarkan, o anları paylaştı: Birlik olmamız lazım: "Birbirimizi sevmemiz lazım. Kırmamamız, birlik olmamız lazım. Barış ve huzur içinde yaşamamız lazım".
Printable View
Megastar Tarkan, o anları paylaştı: Birlik olmamız lazım: "Birbirimizi sevmemiz lazım. Kırmamamız, birlik olmamız lazım. Barış ve huzur içinde yaşamamız lazım".
Burak Bekiroğlu
@burakbekiroglu
KORKU; Alev bacayı sarınca, tetiklenen uyarıcı bir tepki olarak ortaya çıkan yaşamsal bir mekanizmadır.
Ne oldu Bay Kemal? 17/25 tapeleri orijinal diyip duruyordun, üzerinde yıllardır tepiniyordun. Sahte rapor üzerine sahte rapor aldın.
Şimdi seninle ilgili kayıtların sızdığı deşifre olunca mı 17/25’in deepfake yöntemi ile montaj olduğunu kabul eder oldun?
@kilicdarogluk
"Mülakatı kaldıracağız" demek hak yenildiğinin kabulüdür.
Haksızlığı ortadan kaldırabilmenin tek yolu var.
İçeridekilere de sınav yapmak.
Chp, seçmen iradesini hiçe saymıştır.
Türkiye'de muhalefet; kabileci,dinsel,etnik ve bölücüdür.
Analez tamam.
Tayyip Agam bi sus be ya....Alıntı:
Cumhurbaşkanı Erdoğan:
"Bay bay Kemal'e oy vermek, kimseye vacip kılınmış bir görev değil.
Biz talimatımızı önce Allah’tan, sonra milletten alıyoruz."
Alıntı:
Prof. Dr. Ali Ihsan Goker
@aihsan_goker
KK en düşük memur maaşını asgari ücretin 2.5 katına çıkaracağını söylemiş. Memurlar asgari ücretlinin 2.5 katı üretim mi yapıyor ki maaşı 2.5 kat olacak? Memur maaşı asgari ücrete düşecek ki devlet iş kapısı olmaktan çıksın. Savunduğu şey düpedüz komünizm.
Nerede %60? Hadi urdan. Uckagitcilar.Alıntı:
Buradan iddia ediyorum, KK bu saçma sapan ekonomik vaatlerini hayata geçirirse enflasyon %200‐300'e gider. 1 kg et 1000, 1 kg soğan 100 TL olur. Halk o zaman daha mı mutlu olacak acaba?
1. turda %60 oyla iktidara gelecek birinin gayet rahat olması lazım ama gayet gergin. Her gün birbirinden uçuk vaatler ve çıta giderek yükseliyor. Bu demektir ki oy yok. Oy avcılığı için atış serbest..
Seçimi kazananin başına patlayacak. Öyle bir kriz ki, daha önce görülmemiş boyutta.Alıntı:
Mahfi Eğilmez
@mahfiegilmez
TCMB politika faizi % 8,5, bankaların mevduat faizi % 20 - 35, kredi faizleri % 35 - 45 arasında değişiyor. Bu arada gösterge faiz (vadesine 2 yıl kalmış en çok işlem gören devlet tahvili faizi) % 7,7. Piyasada inanılmaz bir anomali var.
E o zaman seçimi niye kazanmak istiyorlar?
Sussa ve sadece anladığı işleri yapıp diğer konularda hicbisey yapmadan olduğu gibi devam etse açık ara kazanırdı. Ama yok, bikac konuda başarı elde edince herseyin uzmanı gibi davranmak galiba bir hastalık. Bu ülkede kazanmasını istemediğin adayı üç gün prime time da konusturacaksin yeterli.Yatırım Tavsiyesi Değildir, en doğru karar herkesin kendi şartlarına göre kendi vereceği karardır.
Cevheri Güven
@cevheriguven
·
48d
Bu gece uyumayın...
Uğur Dündar
@ugurdundarsozcu
Lâğım patladı, pislikler ortaya saçıldı!..
Nigar İbrahimova🇹🇷
@nigaribr7
Panik havası var..
Baykar'ı şimdiye kadar hiç eleştirmedim.Alıntı:
Medyanın51Tonu
@medyanin51tonu
Ziraat Bankası’ndan aldığı krediyi ödeyemeyen Demirören Grubu'na ait Hürriyet Gazetesi, İstanbul Esenyurt’taki dev matbaasını 61 dönümlük arsasıyla birlikte Baykar'a sattı.
(HalkTV)
Yanlış mecraya sürükleniyorlar. Bildiğin işi yap.
Furkan Bölükbaşı
@furkancerkes
Ben Kemal, kasetle gidiyorum.
𝐃𝐄𝐕𝐋𝐄𝐓 𝐘𝐀𝐍𝐋𝐈𝐒𝐈
@Devlet_024
Hesap vakti yaklaştı... 🔥
Gökhan Özbek
@gokhanozbek
Kılıçdaroğlu’nun ABD ziyaretine ait bir kaset iddiası dolaşıyor.
Kılıçdaroğlu kendinden emin. Adam mutfağını bile açtı. 1 saat içinde kasedin sahteliğini ispatlayacak kadar hazırlıklı!
Kılıçdaroğlu; "Bunların 1 saat içinde sahte olduğu saptayacak programlar da var, bu konuda da önlem aldık. Son 10 günde böyle bir şey yapılacağı söylendi. Ek bilgi gelmedi ama ben bunu açıkladım. Seyahatimle ilgili bir şey olduğu söylendi gelen bilgi öyleydi. Devletine saygı duyan namuslu bürokratlar var. İftirayla, karalama kampanyalarıyla, bel altı vuruşlarla yapılanların yanlış olduğunu biliyorlar." dedi.
Melih Gökçek...
SON HABER BOMBA.
HABERİ SORU HALİNE GETİRELİM.
ADI WİKİLEAKS BELGELERİNDE GEÇEN
CİA AJANI BİR MUHALEFET MV KANDİLE GİTTİ Mİ?
KANDİLDE PKK LİDERLERİYLE GÖRÜŞÜRKEN
BİR PARTİ LİDERİYLE TELEKONFERANS
YAPILDI MI?
NELER KONUŞULDU ACABA?
AH Bİ ÖĞRENSEK…
YANDI GÜLÜM KETEN HELVA.
Osman Unsal...
ABD'de bankaların iflâs etmesi bir tesadüf değil. Birkaç ay içinde İngiltere, İsviçre ve Almanya'da da bankalar iflâs ettiklerini duyuracak.
Küresel sermaye, Nakitsiz toplum projesi, Sosyal Kredi Sistemi ve Türkiye'nin de içinde olduğu dijital paraya geçiş (CBDC) için düğmeye bastı.
Pekii süreç nasıl ilerleyecek?
➖Finansal Buhran başlayacak
➖Gıda enflasyonu yükselecek
➖Dünya genelinde yoksulluk artacak.
➖Konut, arsa ve otomobil almak hayal olacak.
➖Küçük ve orta ölçekli şirketler iş göremez hale getirilip iflâs ettirilecek.
➖Enerji kısıtlamaları başlayacak.
➖Bazı ülkelerde iç karışıklıklar ve isyanlar çıkacak.
➖İklim değişikliği ile mücadele adı altında çok katı kanunlar devreye girecek.
➖Dünya toplumuna sıkıntıların çözülmesi için dijital paraya geçmekten başka çözüm yolu kalmadığı mesajı verilecek.
Pekii dijital paraya geçince herşey bitecek mi?
TABİ Kİ HAYIR..
ASIL ZULÜM O ZAMAN BAŞLAYACAK.
Muhalefetten 2 isim, iktidardan önemli bir isimden görüşme için randevu talep etti
İlginç
SON DAKİKA
Mark Milley, ABD Genelkurmay Başkanı:
"Ukrayna düşerse, mevcut Dünya Düzeni çökecek!"
Prigogine, Şoygu ve Gerasimov'a ağza alinmayacak sekilde kufur etti. Bunlar Putin'in has adamlari. Yani ustu kapali Putin'e kufur ediyor.
Gecenlerde ayni sekilde Kadirov ve Medvedev de kufur etmislerdi.
Analez şudur:
Urusya'da iç savaş çikabilir...
Aşının en ısrarlı savunucularından Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Özkan kalp krizi sonucu öldü.
Chp düzelir diye düşünebilirsiniz, çok yanılırsınız.Alıntı:
Sokak röportajında konuşan vatandaş:
▪️7 göbekten CHP'liyim.
▪️4 sene Kuşadası Belediyesi'nde CHP'den meclis üyeliği yaptım ben.
▪️4 yıl boyunca heykelden başka bir b.. yapmadılar.
▪️CHP'den bu ülkeye bir b.. olmaz.
Chp kendini lağvetmelidir. Eski Chp ile bağlantili kimseyi yeni partiye sokmayacaksınız.
Yeni partiye ben de giremem. Çünkü ben de eski Chp'liyim.
Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin bugün Güvenlik Konseyi ile dar formatta görüşecek.
“Ukrayna ve ABD'nin Rusya ve Kremlin şehirlerine yönelik saldırısına yanıt” ana gündem maddesi.
Dna testiyle mi aday yapacaksiniz?Alıntı:
Yeşil Sol Parti Ankara
@yesilsolankara
Meclise Çerkes gerek!
Tüm halklarımızla birlikte kazanmak için oylar Yeşil Sol Parti’ye!
Kafayı iyice yemişler. Kesinlikle oy vermeyiniz.
Özür diliyorum abi. Kusura bakmayiniz.Alıntı:
BAYKAR
@BaykarTech
Hürriyet Gazetecilik ve Matbaacılık A.Ş. tarafından Kamuyu Aydınlatma Platformu'na yapılan bildirime dair açıklamamızdır.
Hürriyet Gazetecilik ve Matbaacılık A.Ş.'ye ait İstanbul Hadımköy'deki mevcut üretim alanımızın yakınında bulunan fabrika tesisleri, Baykar'ın insansız hava aracı üretim alanının genişleme ihtiyacı çerçevesinde ihracattan elde ettiğimiz gelirlerimiz kullanılarak öz kaynaklarımızla satın alınmıştır.
İstanbul Hadımköy'de bulunan söz konusu fabrika tesisi, üretim ve depolama alanı gibi ihtiyaçlarımız doğrultusunda kullanılacaktır.
Kamuoyuna saygılarımızla bildiririz.
Fidel OKAN
@FidelOKAN
Konda’nın seçimden 3 gün önce yayınlayacağı ankete dikkat!
KONDA’nın 2 aydır Kılıçdaroğlu için “kazanması kesine yakın görüşünden, kazanması biraz zor” şeklindeki savruluşunu muhalefet nasıl karşılayacak?
Konda’yı 3 gün boyunca neyle suçlayacak?
ZAM Haber
@ZAMajans
Kendine Muhabir, Kahramanmaraş'ta yapmış olduğu kesintisiz Seçim Anketi'nin sonuçlarını paylaştı:
🟠Recep Tayyip Erdoğan: 92
🔴Kemal Kılıçdaroğlu; 13
🔵Muharrem İnce: 3
🟡Sinan Oğan: 6
⚪️Kararsız: 8
"Göçebe düşünce" ile ilgilenmemin sebebi bir hadistir:
«Bir Müslümanın, en hayırlı malının dinini fitnelerden korumak için yanına alıp dağ başlarına ve otlak yerlere gideceği koyunların olması yakındır.»
[Sahih Hadis] - [Buhârî]
Alıntı:
Ferhat Arslan, Dr. Doç.
@Ferhatarslandr
Bak her platformda bilimsel olarak çok rahat ispatlayabileceğim ve çok üzüldüğüm birşeyi söyleyeyim. Bu zıkkım mrna ağusunu alan çoğunluk kanser ve transplantasyon hastası daha hızlı seyretti ve organ reddine gitti. Bu bile düpedüz öjeni olduğunu ispatlar.
https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/32501197/Alıntı:
Hocam nereden icap etti diyeceksin. Bu zıkkımın içine sv40 koydular dedik. Bu bir neoadjuvan. Bu terim onkoloji farklı manada kullanılır.
Ben burda yeni diye kullandım.
EMRAH DEMİR
@nuh18811
Ay tutulması zamanı psişik çalışmalar ve ritüeller yapılmamalı. Saat 22:35 den sonra yapmanızı tavsiye ederim.
Seçim 2023
@secimtr2023
KONDA Araştırma analisti Aydın Erdem:
'Erdoğan kazanırsa olumsuz olur' diyen bir %60 vardı, ama bu yarı yarıya indi.
Cumhur İttifakı'nın oyu mecliste Millet İttifakı'ndan fazla. Bunun tersi çıkarsa çok şaşırtıcı olur.
Erdoğan her şeyi yapıyor kazanmak için. Ama bu oyunu bozmaya çalışan bir muhalefet yok şu anda.
Erdoğan oyunu çok iyi oynadı, Erdoğan biliyordu ki uzlaşma bir süre gerektirir. O süreyi muhalefet için minimum tuttu.
Demokrat Parti ve Gelecek Partisi'ne oy vereceğini söyleyen kimseye rastlamadık araştırmalarda. Oyları o derecece düşük.
Seçim 2. tura kalır ve Cumhur İttifakı mecliste daha fazla vekili yakalarsa Erdoğan'ın kazanma ihtimali artar.
💥 Dünya Sağlık Örgütü Covid-19 Salgını'nın sona erdiğini ilan etti.
Gelecek Partisi'nden istifa eden 300 kişi AK Parti'ye katıldı.
Gökhan Tanrıverdi
@gkntan
Bugün doğum günüm ve yine bugün Babam’a akciğer kanseri teşhisi konuldu.
Hayat, bu kadar acımasız işte. Gereğinden fazla ciddiye almayın.
Sigarayı bırakın, hiç birinizin çocuklarınıza ve sevdiklerinize bunu yaşatmaya hakkı yok.