Gizli gizli benle konusuyorsun demek. Tamam buna da raziyim.
Yenilik yap dediysek 2 senede 100 kat artmis hisseye saldir demedim ki. Tam tersine ona gidip bulasan sensin, ben yakinindan bile gecmeye cesaret edemem.
Printable View
Giden gitti artık mecbur yatacaklar,balık hafızalı millet böyledir kastelliden örnek...KLNMA gibi bir ucuz hisse varken gidip tepeden alma neyin nesi ?,hisse 15'e düşüş yaptı %25 bedelli zırvası ile hop güm 20 aşağısı,yine tekrar 20 üstü,buradan alınırmı bilinmez denklem.
rosense yazdiklarinin coguna katildigimi da belirteyim. Cevap veremiyorum bazen.
Patronlar da evet cok mal bosaltti. Hiperenflasyona dayali borsa yukselisi var. Kalici olmayacagini biliyorlar.
Fk30+ ucuz mu ?
Godamanlar 2-3 arası
Otc faiz 22-28
0 F/K geyigi hikaye. Forward F/K fiyatlaniyor.
Al iste F/K'si osu busu diye 10 senedir millet geliyor bankalara.
Banka, kredi tahvil komisyon başka geliri var mı ?
Pd 6.5
Amiral 0.7
Bölünme öncesi 220 amiral dengi..
Forumda 5 ay önce banka batırılıyordu :he:
Birden nur yağdı..
SASA tabanı bozmuş 122 üstünde bakalım ne mok yiyecek.
Bu çocuk hislerime tercüman olmuş.
https://www.youtube.com/watch?v=OOXpyD0V4Uk
SASA tabanı bozup 130 olması ile endex yine kudurdu 4940 oldu:plc:
Aslinda soyle birsey de var. Abim bankalarin miadi doldu, benim bankalik hicbir isim yok diyor. Dusununca benim icin de oyle. Banka hesaplari kapatiyordu, hicbir geregi yok aslinda kapansa bile. Sadece para tutuluyor. Ama onu banka olmadan da yapabiliyorsun yatirim yapinca. Robinhoodcularin Omaha Iblisini bitirdigi gibi bu kriptocular da bankalari bitirecek anlasilan.
Bankalar kapanirsa ozel kasa isine girmek lazim o zaman. Hmm. Bu da fena fikir degil ekstra bir iskolu olarak.
Gercekten de oyle. Ne ise yarar bu bankalar insanlari taciz etmekten baska. Kapansinlar gitsinler. Coinle yolluyorsun 2 saniyede gidiyor. Yine mi yanlis yatirimmis bea.
Benim ağır vasıta bir haftada %30 yaptı sabah tavan a yaklaştı ve güm.
4900 TL ile 4300 TL arasında oynaşıyor bu bana göre hala uygun ve korkmuyorum.FK yada defter değerinden.
Başkaları nasıl basıyorlar hemde kredili hisselere parayı.
Benimde bir akraba hemde bankacı 800 bin TL yi yok etmiş son altı ayna her kez kazanırken.YTD
Bu sporlara ne hareket getirmiş acaba?
Erdoğan: "(Kamudaki sözleşmeli personel) 3 yılı dolmuş sözleşmeliler hemen aday memurluğa geçiş yapabilecektir."
Erdoğan: Enflasyonun yılbaşından itibaren ciddi bir düşüş sürecine gireceği bir dönemin eşiğindeyiz..
Aralık ve ocak enflasyonlarında geçen seneki 20 puanlık artışı bi daha becermezlerse zaten enflasyon geçen yıla göre en az %16 kendiliğinden düşecek
Eyt açıklaması bugün değilmiydi.
Bulgaristan, Hablemitoglu sukiasti sanığı Levent Goktaş 'in Türkiye 'ye iade istemini reddetti.
Borsa ekim biçim sabır telkini diz boyu...
Ne ekerseniz onu biçersiniz.. Sabır, ağaç hemen büyümez.. Ivır zıvır..
5+ yıl millet ağaç oldu..
Bunu diyenler de moratoryum geliyor,
yabancısız borsa çıkmaz,
akp şirketleri bitirdi borsadan uzak durun
diye 2 yıldır ciyaklıyan tayfa...
Cidden ardamarsızlık tuhaf mentalite..
Hayvan, mamayla
İnsan, parayla :yes:
Bütün olay ağızlara azıcık para sürmekmiş.
Batık işi devam...
Vizyoner aslan parçaları..
Yıbaşından sonra Ênflasyon düşecekmiş,peki vergilere %100 üstünde artırma kararı alan kim,ücretlere bu kadar artırma olmazsa ücretler yolunmuş kaza döner alım gücü düsmezmi:plc:
Yarından geçerli olmak üzere motorine 58 kuruş indirim bekleniyor
Günaydın TÜRK MİLLETİ:byr::byr::byr:
günaydınlar
Diş ticaret açığı son bir yilda % 421,7 artti.
TÜİK ekim ayı dış ticaret verilerini açıkladı. Buna göre ekimde ihracat, bir önceki yılın aynı ayına göre yüzde 3 artarak 21 milyar 328 milyon dolar, ithalat ise yüzde 31,4'lük yükselişle 29 milyar 202 milyon dolara ulaştı.
Böylece ekimde dış ticaret açığı geçen yılın aynı ayına göre yüzde 421.7 artarak 1 milyar 509 milyon dolardan, 7 milyar 874 milyon dolara yükseldi. İhracatın ithalatı karşılama oranı 2021 Ekim ayında yüzde 93.2 iken, 2022 Ekim ayında yüzde 73'e geriledi.
Birazdan Bakan ihracatta rekor kirdiklarina dair tvet atar.Ne de olsa %3 artmış. ( umarım yardımcılarından biri dış alımın %31.4 arttığını söyler)
450 milyar dolar sabit kapı gibi kilitli dış borç var,uçuyoruzzz,neyle kara para ve bedevi parasıylan,bir ara ingilizlerlen alış veriş yapıyorduk sahi ona ne olduuu ???,dış borcun %15'i bile değil giren para,oda babasının hayrına girmiyor:whistling:
GS 7.40 olmuş,1 hafta önce bu 5.40 değilmiydi ? nurmu yağdı ?,galiba FB 60 üstünde olduğu için,sahi FB neden böyle uçtu 20'lerden,TS sürünüyor,garip 5 bile olamıyor,galiba FB casus tahtacısı var bunda,bir ara BJK'da 4.50 cıvarından 8.50 yapmıştı soluğu 5'de almıştı,şu sıralar GS arkasında 5.80:plc:
Endex inişli çıkışlı,önce silkeliyorlar alttan toplamak için,sonra ky kısmını peşe takıyorlar,gariplerim uçacak diye dalıyorlar dipte başı taşa vuruyor,uyanıklar gibi trade,stoplossda uygulamıyorlar:whistling:
İş insanı Mehmet Nuri Ersoy, Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy'a, Bodrum'daki otel arazisini 115 bin metrekare büyütmek için başvuruyor.
Turizm bakanı Mehmet Nuri Ersoy, iş insanı Mehmet Nuri Ersoy'un başvurusunu onaylayıp, 2.5 milyon euro teşvik primi veriyor. Gülmeyin çok ayıp!!
SASA'can endex oynaşıyor,önce 123-şimdi 131:whistling: