Tebrik ediyorum çok doğru karar vermişsin. Bu gurubun en sahipsiz hissesinden kurtulmuşsun.Aldığım yere gelsin ben de kurtulacağım nasipse tabi gelirse..despc alan dert sahibi olur... ytd
Printable View
Neden Despec te bir yazılım sirketine dönüştürülmesin ? Yada bu yönde bir anlasma..Koskoca yönetim CEO neden var ? O ücretleri neden alıyorlar ? Haketmek gerekir..o kadar öngörü ufuk vardır herhalde...Boş boş oturmak için degil...Bir sozleşme değişikliğine bakar...ytd
Umarım yanılmazsın Link sığ kağıt hareketide ona göre hızlı olur. Keşke Despec inde bilançosu nu görüp karar versrydin
Açıkcası despec i beğeniyorum, link zaten pörtföyümün uzun süredir değişmez parçası, şansmıdır nedir bilemem ama 19 u da gördüm 8 i de gördüm işler orda hep yolunda gitti. Despec te az çok birşeyler kazandırdı fakat bilançoyla ilgili kendimce bir değerlendirme yaptığımda düşen dolar kurunun bilançosunu olumsuz etkileybileceğini düşündüm ve risk almak istemedim. Gerçi en büyük çöküşü bugün çok olumlu bilanço beklediğim bir diğer değişmez hissem dmsas ta yaşadım :) bu işler kader kısmet bu aralar beni biraz zorlayacak gibi güvendiğim hisseler.
Kararımın tebrik edilecek yeri yok despec çıkıp thyao da pozisyon aldık ha ordan zar zor azcık kar ederek kurtulduk aksen i denedik orda da sıkıldık en son gents ten - % 5 zararı edip yerimize oturduk :)
Geçen sene yıllıkta 8 milyon 4 yüz kar açıklamıştı...
Ben burda senin gibi samimiyetine güvendiğim arkadaşlara ancak şunu diyebilirim BİST e inanın ekmek kalmamış ben son 3 4 yıldır doğru dürüst para kazanıyorum desem yalan oolur sadece paramı korumaya çalışıyorum kar şurda kalsın...
Garfa tam 1 yıldır elimde iken geçenlerde 57 milyon zarar açıkladı bir anda nefret ettim çıktım 2,07 den kağıt 2,95 gördü tek tek sayıyorlar hisseleri DESPEÇ ,LİNK.DGATE,KFEİN bunlar çok güzel kağıtlar ama bunların arasında hareketini tamamlamamış tek hisse DESPEC dir LİNK içinde uzunda 50 beklentim halen devam ediyorDESPEC dede çift rakamlı sayılar
ALLAH vere yanılmayız....
Haftanın yıldızı olabilir mi acaba