Printable View
Alıntı: Originally Posted by celal Yenilere geçmiş olsun, biz zaten buradaydık Maliyet kaç celal bey? Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Alıntı: Originally Posted by celal Yenilere geçmiş olsun, biz zaten buradaydık Aynen öyle. Defalarca uyardım. Dikkatli olun, acemiyseniz girmeyin diye. 27>5 dalgasına yakalanmıştım ben ytd
Alıntı: Originally Posted by Spekbuken Akşam kapanış 6,85-6,90 arası Beklenti iyi bir şey ancak beklenilen bu değil.
Alıntı: Originally Posted by celal beklenti iyi bir şey ancak beklenilen bu değil. akşama görüşelim derim....full alıma geçtim...
Alıntı: Originally Posted by mterdemli Maliyet kaç celal bey? Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi 11.60 tı al-sat ortalama düşür derken oldu 12
Alıntı: Originally Posted by Spekbuken akşama görüşelim derim....full alıma geçtim... Allah sabır versin, sağlığından olma da.
Alıntı: Originally Posted by celal allah sabır versin, sağlığından olma da. amin...senin için de geçerli bu dilekler...
Alıntı: Originally Posted by celal 11.60 tı al-sat ortalama düşür derken oldu 12 Allah kurtarsın kardeş. Dr Şenol vardı o maliyete getirip satıp çıkabildi mi acaba? Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi