Ben grubu değişecek hisselerin haber kaynağını bulamadım ?
Discovery Elite cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Ben grubu değişecek hisselerin haber kaynağını bulamadım ?
https://i.hizliresim.com/bGMAVV.png
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
sayın takıpçiler uyeliğim silindi tekrar aynı nıkle uye oldum epeydır takıpteyım bu hısse de hedefkaç olabılır veya şu an kı fiyatlar hısse için ucuz mu pahalımı hısse değer olarak kaç olmalı fabrıka satılacak yorumları okudum bu hısseye nasıl yansır ben uzunca sure beklemeyı dusunuyorum bır ara ulker 4-5 cıvarıydı 1-2 yılda 20 gectı tabıı tam tersı gıden ulker hısseleri de var çok eskı hıssedarlar sizin hedef fıyatınızı öğrenmek mumkun mu ytd
Buradan yukarı depmeyecekmisin futbolda bir terim var atamayana atarlar maktk da düşemiyorsa çıkmalı çıkamıyorsa düşmeli 2-3 kademe içinde hareket ediyor bu kadarda sığ olunmaz ki...
Sermaye artıran şirket hisseleri böyle hareketler çiziyor.para ihtiyaç vardı tabi ki, faiz oranları çok yüksek. 0.73 lerden itibaren kim topladı bu kadar hisseyi.(cevabı belli)bitti mi onların satışı ? Tabi ki hayır.ben bu firmanın düzeleceğini kesinlikle düşünüyorum.fakat düzenlediği zaman hisse fiyatı ne olur kestiremedim.
Gözdeye uğrayanlar sizi makina takımada bekleriz takım oluşturalım forvetimiz eksik...