https://i.hizliresim.com/JZOB6B.png
bu ekrandan anlasılacagı uzere yasar holdıngın borcu %100 dusmus demekki hisselerindeki hareketlilik bundanmıs.ınsaallah yukarı hareketlilik devam eder.
Printable View
https://i.hizliresim.com/JZOB6B.png
bu ekrandan anlasılacagı uzere yasar holdıngın borcu %100 dusmus demekki hisselerindeki hareketlilik bundanmıs.ınsaallah yukarı hareketlilik devam eder.
Holdingin eurobondları adeta çakıldı, tek çözüm ya varlık satışı, ya varlık satışı, holding şirketlerden 1 tanesini satmak zorunda, ama hangisi,
Bu Grafik Doğru mu
Bu Grafik i Nerden Aldın.
Kaynak Nerden.
Çünkü Yaşar holding Halka
Açık değil.
Bu grafiği sen mi çizdin ?
Bence Doğru olmayan
bir grafik
Bu Grafik Gerçeklerle ilgisi
yok .
Hayali bir grafik cizmisin
Bunu Ben yemem
yiyen yesin
Çünkü herşey Ortada
Sık sık yorum yapmayacağım
kimseyi polemiğe girmeyecegi m
böyle bir yalana dayanamadım
kusura bakmayin
y.t.d ironi bu yazı bu benim yorumum kimseyi bağlamaz
herkes birey
ben birşey bilmiyorum.
SM-J700F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Terzico sen değilmiydin Yaşar holding batmış diyen, arkadaş yaşar holdingin 2020 vadeli eurobond grafiğini getirmiş ekrana, grafikte bir sıkıntı yok, gerçi bunu senin daha iyi bilmen gerek, koskoca Pınar grubunu yorumlarınla batırdın ya helal olsun sana :) kal sağlıcakla
Bu Grafik Doğru Değil
Yanlış grafik
Bu Grafik Palavra Grafik
Mantık Var Akıl Var.
Ben Bu grafiği yemem
yiyen yesin
Adamların Borçları Ortada
Borç Batağında Adamlar.
Neyse .
Adam Kafasına göre Grafik
Grafik çizmiş ona mı
inanalım.!!!
herkes böyle yalan grafik çize bilir
Gerçekler ortada Neyse
Bana Ne yaaaaa.
Dayanamıyorum böyle yalanlara.
y.t.d ironi bu yazı bu benim yorumum kimseyi bağlamaz.
herkes birey
ben birşey bilmiyorum
SM-J700F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Terzico grafik adamların borçlarını ödediğini göstermiyor ki, sen bu grafikten ne anladın, grafik holding için olumlu bir şey göstermiyor, aksine berbat bir durumda olduğunu gösteriyor, bu heyecan niye
yaşar holding eurobondlarının 100 birimden 56 birimlere gerilediğini gösteriyor sanırım grafik...yani risk yükselmiş..."cunazan" durumu açıklamış ama hala "yalan,ben yemem" falan filan...:)