Originally Posted by
asyurt
Sn.Eksipnoss35,
Hissenin ne kadar ucuz olduğunu, haketmediği yerde olduğunu uzun uzun anlatmışsınız. Bu konuda hemfikiriz ama ben artık hissenin ucuzluğunu yazmayı aylar öncesinden bıraktım. Çünkü anlamsız artık.
Söke sermaye tavanını artırdı ama hemen 800 e mi çıkarır bilinmez. Sorun 2 yılda 320 milyon artırımın sonucunda döviz borçlarının azalmaması. Sökede yeni bedelli artırım olacaksa, bu borçların azalmasını sağlayacak mı ? Tabi btcimin de ödeyemeyi nasıl ve nereden sağlayacağı önemli.
Bu hisse uzun yıllardır hep ucuz. Bilançoda düzelme olursa hisseyi uçurur mu sizce ? Bilançosunun iyi olduğu dönemde de istikrarlı yükselişler yapmadığını siz benden daha iyi biliyorsunuz. Burada benim bilemediğim, bilinmeyen bir hesap var ve bu hesap ne zaman düzelecek, işte o zaman rahatlayacak yatırımcısı. Ama tecrübeden sabit, o tarihte elimizde hisse olma ihtimali zayıf. Çünkü uzun vadeli düşünerek girdiğim hissede kısa vadeli al-sat, sat-al yapar duruma geldim.
Bazıları bekleyen kazanacak ve ben işlem yapmadan bekliyorum diyor. Zamanını-hedefini bilsem ben de beklerim vadenin gelmesini.
Burada tahtanın kaldıracağı yükten fazla mal alanlar var ise bunlar satmadıktan sonra hisse hızlı ve kalıcı yükselir mi ? Ayrıca yatırım fonları bu kadar sığ hissede kimin için hamallık yapıyor acaba.
YTD.