https://s16.directupload.net/images/190322/5q6xmmff.jpg
Printable View
Senin karın ağrın olduğunu gören görüyo!! Sallayabildiğin kadar salla!! Times no problem!
Ayağının çarşafa dolandığını görene kadar buradayım!! Şark Kurnazlığı da bi yere kadar.. Ya Herro Ya Merro....
“Alıştaki lotlar satıştaki lotlar” HePsİ PAL.vra hepsi bizzt tahtacının lotları bu insan ewladının bir amacı var görmek isteyen görür çok net!! Ben şahsen onun kuralına göre oynuyorum son iki aydır her çıkışta mevcut portföyümün yüzdesel olarak beni üzmeyecek bir kısmını satıyrm ve alttan alıyorum!! Burada tek ky ben kalsamda beklemeye devm edecm!! Buyursun şark kurnazı çak.llığa devam etsin!! Onunda çarkı bi yerde kırılır!! Yıllardır hep aynı oyun ve her oyunun da bir finali mutlaka yapılır!! O finali rabbim izin verirse görmek için burada olacm ..
Ytd
Seans kapanmasına yakın dzgyo rüzgarı esecek 950 milyon borclanma araclarını onayladı spk aynı zamanda 2023 e kadar kayıtlı sermaye tavanını 1 milyar a cıkardı mevcut 320 olan ödenmil sermate 60 bin kac katı verim var araplar galşba türkiyede dzgyo üzerinden alım yapacaklar cagrı fiyatı bile 3.48 e revize edilmişti hadi hayırlısı 2. Dogan gazate vakası olurmu olur %91 kendinde hisse toplu