Adam inşaat sektörüne kafayı takmış. Muhtemelen burası YKGYO, KLGYO, AVGYO, Allah bilir daha hangi hisseler, yoksa şimdi hammadde sağlayanlardan KONYA'ya mı geçiyorsun ? Yatırım tavsiyesi değildir.
Printable View
Adam inşaat sektörüne kafayı takmış. Muhtemelen burası YKGYO, KLGYO, AVGYO, Allah bilir daha hangi hisseler, yoksa şimdi hammadde sağlayanlardan KONYA'ya mı geçiyorsun ? Yatırım tavsiyesi değildir.
Şikayet ettim arazi satışını. İnşallah başka şikayet edenler de vardır da, araştırma konusu olur. YTD.
ben daha önce Bimer ve SPK ya şikayet ettim biz birşey görmedik senin bildiğin birşey varsa mahkemeye gidebilirsin türünden cevap gelmişti. şirket de biz çok iyi fiyata sattık piyasası buydu diyip geçiştirmişti.
şimdi Galatasaray Rivasının 3.1 milyara satışı önemli bir mukayese doğurdu.
Bu sefer Maliye kesin bu işe el atar diye düşünüyorum. tahminen an az Galatasaray arazisinin yarısı olması gereken arazi 100 milyona nasıl kapatıldı bir görelim bakalım. Devletten ne kadar vergi kaçtı göreceğiz. küçük yatırımcılar olarak keşke aramızda biz para toplasaydık da alsaydık...:)
güzel nokta. gücü olsa ky ye toplanıp satsalardı. sırf vergisi en az 200+ milyon olan yer RIVA'da. Devletin vergi kaybı bile vergi denetmenlerini harekete geçirmeli. bu durumlar al gülüm ver gülüm olduğundan alenan bilinen malum duruma rağmen örtbas edilen bu durumu açmaz diye düşünüyorum. kayıp olan yüzlerce milyon devlete ödenmesi gereken vergi bile iç edilmiş durumda. vergi denetmenleri, bimer, spk, vs. vs. tüm kurumların harekete geçmesi gerçekten lazım. ama nerdeeeeeeee.
ASLA YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.
Ben nerdeeeeeeeeeee demedim iki yıldır her alanda bu konu ile ilgili mücadele ediyorum.
şahsi kazancımdan vazgeçtim kos koca KOÇ un bu yaptığının bir hesap soranı olmalı ve devlet kayıplarının ortaya konması lazım diye düşünüyorum. YKGO nun KAP a yaptığı bildirimleri bir inceleyin %90 ı alım satım ihtilafları nedeniyle mahkeme kararları ve temizleri ile dolu. düzgün iş yapın be.
bunların karşısına glp gibi bir mfya vari aga lazım. gömecek 30-40 milyona toplayacak piyadaki lotların hepsini sonra çoğunlkuğu alır almaz ama geriye dönük olarak tüm hesapları soracak güç & kudreti olan biri. o zaman glp 1 koyduğu yerden düşünsenize 2.x ortalama ile alacağı hsse geriye dönük katakullileri çözse hop sadece RIVA çözülse 4x.xx - 5x.xx arasına çıkacağından kısa zamanda 1 e 25 parayı katlar. :)
am en iyisi böyle hisselerden uzak durmak KAREL - LINK - ESCOM - PNSUT - AEFES - AKSEN - BAGFS vs. gibi sağlam potansiyeli her daim hisselerden almak.
YKGYO gibi hisseleri ise kenarda ölü az bir miktar paran olacak zevk için alacan. glp gibi biri alır çözerse o zaman o az miktardan bile zamanında vakıfrisk yapmıştı aynı çılgın roket hareketi glp çözerse 1 e 25 kat ve üzeri kazanç potansiyeli olur.
ASLA YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR