Printable View
Alıntı: Originally Posted by Batman yastık biraz sert hocam o zaman horlama yaptırır :evil: En minik banka kasası, yastık da değil... Garibanız işte. Selamlar.
Alıntı: Originally Posted by jmk99 En minik banka kasası, yastık da değil... Garibanız işte. Selamlar. gariban yastık yorgan altı yapar, bankada minik kasası olmaz. :kmk:
Alıntı: Originally Posted by Batman gariban yastık yorgan altı yapar, bankada minik kasası olmaz. :kmk: Ustad dikkat Kasa degil kasacik...
Hakan Atilla, 19 Temmuz’da serbest kalacak.
Alıntı: Originally Posted by jmk99 Gram fiziki. Öyle bir şansım yok. Selamlar. 24 ayar mı? Kaç milyem.
Alıntı: Originally Posted by Webster Ustad dikkat Kasa degil kasacik... gemi değil gemicik hesabı mı? üstadım. bu söylem çok tehlikeli
Alıntı: Originally Posted by Batman gemi değil gemicik hesabı mı? üstadım. bu söylem çok tehlikeli Kedicikte diyebilirdim. Bakin ben kedicik demedim. Ben farkli birseyden bahsediyorumm 😃😃😃😃😃
Alıntı: Originally Posted by Webster Kedicikte diyebilirdim. Bakin ben kedicik demedim. Ben farkli birseyden bahsediyorumm ne oldu o adam yok piyasada bide komple iptal etselerdi istanbul u kimbilir ne olacaktı