Merhaba hatırlıyorum sizi, eskiden yapılan yatırımları detaylı araştırırdım ve buraya elimden geldiğince yazardım herşeyi, ocak ayında herhangi bir hisseyi alıp hiç satmandan bekleyen biri şuan bence tmpolün getirisinden fazla kar ettirmiştir diye düşünüyorum açık konuşmak gerekirse.
Tmpol'ü diğer hisselerden ayıran ise çok hızlı çıkış yada inişler yapmamasıdır, burada kastım tavan tavan gidip taban taban olmak gibi yoksa düşüşleri ve çıkışları tmpol ünde serttir ama kendıne has bir stili var. Şuan fiyatına bakarsanız zirvesine çok uzakta değil.
Ben bu hisseyi ilk aldığımda yatırımları tamamlanınca açık konuşucam 15-20 TL aralığı hak ettiği fiyat olarak görüyordum. Tabi o zamanlar fiyatı 3 TL idi. 3 TL de iken 15-20 tl olacak desem sanırım dalga geçilirdim ama şimdi çok uzak değiliz bu rakamlara.
Ben pandemiden kaynaklı ve bazı yatırımlarının tam olarak bitmediğni düşündüğüm için birçok şirket gibi hakettiği bilançoyu henüz göndermediğini düşünüyorum.O yüzden portfoyümde devamlı oluyor bazen azalıyor bazen çoğalıyor ama sürekli olacak.
herkese bol kazançlar