Doktora iyi gider mis gibi.
Printable View
Şimdi düşünüyorum da mesela süpermen olsa enflasyonu düşürebilir mi yani süpermen enflasyona karşı gibi filan yetmezse yanina iron man i de koyarız sonra captain ayyıldız yani yüzbaşı ayyıldız felan .Ben bi ayar veriyorum , eyyy enflasyon sen kimsin yaa, bakin görün nasıl çökecek.
Bence bütün suç pompacilar da mesele bu , pompacilar'ın pompalama hevesi bitmedi gitti adamlar sürekli basit harmonik hareket yapma derdindeler ,.Pompayi alan yani pompadaki el mecbur zamminı alan sayın halkımız yetmez ama evet diyecek , pompacı da durmadan devam edecektir.
Bu zamdan sonra a101 ve saz arkadaşları elleri oluşturmaya başladı .Gece gelen zamdan sonra elemanlar i ücretsiz mesaiye bırakarak etiketleri gece den değiştirecek ler .
Rusya'nın Avrupa Konseyi üyeliği askıya alındı.
Oylamada 44 ülke karara kabul oyu verirken, Rusya ve Ermenistan ret, Türkiye çekimser oy kullandı. Azerbaycan ise oylamaya katılmadı
Daha sert tepki verilmeli derken çekimser oy vermek :notr:
Petrol 90$a düşmüş, dolar da 14,30lardan 13,80lere düştü, bu zam neyin nesi o zaman. Enflasyonla mücadele timleri görev başına...
NATO zirvesinden de civciv çıkar kuş çıkar.
Şiddetle kınıyoruz falan.
Putin de bir yeri ile güler gibi gibi
Büyük çoğunluğu çocuk yaşta 20 bin kişi Ukraynada aç bilaç, elektriksiz, soğukta ve bodrum katlarında mahsur durumda.
Ne iş yapar bunlar, anlamak mümkün değil.