Her cümlelerine o zatın tensipleri diye başlayan başta bakanlar olmak üzere tüm yönerticiler varken nerede bağımsız güçlü lider bulacaksınız.
Printable View
https://fb.watch/iDgdcPE4NX/
Böyle şeyler çok güzel
Gerçek şu. Deprem öncesi tedbiri alamadık. Depremden sonra organize olamadık. İnşaattan amele koysan organizasyonun başına. Derki bir ulaşım çözülecek, iki yıkım olan yerlere maden işçileri askerler seferber olacak. Bunu devlet iki gün sonra düşünebildi. Devlet görevlileri toprağın altındakileri değil biat ettikleri kişilerin siyasi uhdesinde çalıştılar.
Bundan sonra tüm ülke elden geçip yenilenecek bunun için konutlar nasıl ucuz dayanıklı hafif ve güvenli olabilir bu konuda bilim adamları yetiştirmek gerekir.
Change'deki işlemler iptal edilsin dilekçesine imza sayısı 20 bini aşmış.
https://i.hizliresim.com/fi44ami.png
Borsayla ilgili ilk kez bu kadar organize bir talep var, iktidarın duymazdan gelmesi zor olacak. Melih Gokçek bile borsa yonetimiyle ilgili twit atmış.
kimde afad çalışmıyor işte aslında deprem çok küçük falan demiyor zaten burda. çok geç kalındı ve ekipler koordine olamadı diyoruz.
malum şahıs yüzünden.. askerler polisler yeni indi sahaya diyoruz.
afad genel müdürü diyanette yönetim kurulu üyesi diyoruz . asıl mesleği imam mış.
yani.. daha ne denir . neyse ne duymak istiyorsanız onu okuyun
Yıkılan binalarda kusur ve ihmali bulunan herkesi getirseler, silah verseler, alnının ortasından vururum hepsini.
Yağmacılardan farkları yok, daha kötüler hatta.
Sadece orada ölen, sakat kalan, yakınını kaybeden, yetim kalan, yıllarca bu acıları yaşayacak olanlar için değil, ülkenin geleceği için yaparım bunu.
Bu, sorunumuzu çözer, bu işlerle uğraşanlar ibret alırlardı.
Ben nazik, saygılı biriyim, zararım yok kimseye görüyorsunuz, hukuka da inanırım.
Ben bile bu duyguları yaşıyorum.
Çünkü 99 depreminde yıkılan binaların sorumluları doğru düzgün ceza almadılar.
Barolar Kasıtlı Adam Öldürmeden suç duyurusunda bulunmuş.
Bence Vatana İhanetten yargılanmaları gerekiyor.
Vatana ihanet değildir de ne nedir?
Savaşa girsek bu kadar kayıp yaşamayız.
1 savcı, 1 hakim kurtarır ülkeyi, ağırlaştırılmış müebbet sorunumuzu çözer.
Bir abimle konuştum, bana 'Gediz Depremini anlatıyor.
Ölüleri nehirde yıkayıp yıkayıp gömdüler diyor,, benzer hikayeyi anlatıyor.
Ben Gölcük Depremini anlatıyorum.
Siz de bunu anlatacaksınız.
Bunu bir yerde durdurmamız lazım.
Yeter..
Alt tarafı yapacağımız bir tane bina. Sağlam bina. Zor bir iş değil, bilmediğimiz iş değil.
Kocaeli'nin bir beldesinde depremde hiçbir bina yıkılmadı, kimsenin burnu kanamadı.
Belediye başkanı kurallara uymuş, doğru bir imar planı. Bu kadar basit işte.
Adam tek başına bütün beldeyi kurtardı, 3 dönem seçildi.
Hem de ilkokul mezunu.
Bu depremde de yıkılmayan Hatay'ın Erzin İlçesi var, kimsenin burnu kanamadı.
Belediye başkanı kurallara uymuş, hepsi bu kadar.
Tek başına ilçeyi kurtarmış.
Genç Kardeşim,
Kimseden bir şey bekleme, sorunu sen çözeceksin.
Evet, tek başına kurtaracaksın ülkeyi.
Kurallara uyacaksın, sorumlu davranacaksın, işini iyi yapacaksın.
Rüşvet, avanta, kayırma sistemini bozacaksın.
Benim çevremde hep bu insanlar var, okumuş, okumamış arkadaşlarım hep böyle, sayımız çok, az değiliz, kendini yalnız hissetme.
Bizim lise sınıf whasapp grubunda 8 tane doktor var. 2 prof, 1 Başhekim yardımcısı.
Bunlardan yurtdışına giden yok.
Diğer meslekleri saymıyorum, üniversite mezunu olmayan yok zaten.
Yurtdışında 3 arkadaş var sadece, onlar da evlilik nedeniyle çok önce gittiler.
Giden ,gitmek isteyen yok bizden.
Taşıyıcı kolanları sağlam ülkenin, eski nesil de böyleydi, tarihimiz belli, gelecek nesil de öyle olacak.
Hepimiz elimizden geleni yapıyoruz.
Görüntüleri dikkatli izle bak.
Silah seslerinin geldiği yere doğru koşarak gidiyor askerlerimiz, dünkü bir videoda.
Yabancı askerler öyle gitmez..
Umudunu,, bu ülkeye inancını hiçbir zaman kaybetme...