sağol abi bol kazançlar sana da..
Printable View
https://i.hizliresim.com/8my99o1.png
ne zaman yazdın diye soruluyor .
20.02.2025 .
pıst 100 en düşük 2.58 gördü.
öngöremediğim Akp-Mhp-Dem hikayesi bu katalizör oldu o bölgeden döndü.
mart ayı %8 yakın yukarı hareket yaptı nedenini yukarda bahsetmiştim teknik olarak aylık ortalama ve grafta bozulacağı için bu hareketi kendileri başlattı , bu hareketi fonlama ile ve birazda hedge fon alımları gözükerek yapıldı kısa vade fonmu bakıcaz.
Bende soru işreti bırakan taraf bu harekette hızlı hareket etmesi ve gapler bırakması , bu yüzden faiz indirimi ile ilgili okuduklarıma göre 2 ye ayrılan bir öngörü var indirim olmamasını savunan kesim var ilk defa,yukarda 2.81 üzeri günlük kapanışlarda 2.87-2.95 bir alanı daha var , aşağıda faiz indirimi gelmezse sert bir hareket görürüz.
Ortalıkta 500-750 faiz indirimi konuşuluyor 250 faiz indirimi 500 de faiz gelirine stopaj artışı oldu mu öyle olur. Benim beklentim faiz indirimi stopaj artışı
Bunlar dolayı bırakmazlar faiz indirimi de olsa aşınmış sermayeler ile önümüzde ki yılı görebilir miyiz hiç sanmıyorum 85 milyon insanın 75 milyonu ücretli emekli veya sosyal yardımlar ile geçiniyor iç piyasa daraldıkça daralır dışarı satmak için de kur sorunu var. Arçelik grubu bile o kadar satmış hamallık
Başlığa ait bilgiler
Bu başlığı şu anda 96 kişi okumaktadır. (15 üye ve 81 ziyaretçi)
mert45, *Bozkurt+, 2ileri1geri, Denizdenizli61, kalekale, katırcı_bedri+, kiraz, mavsar+, MiniYatirimci+, mitli, NKN, pisyedili01+, TOKATYILDIZI470+, tradervob, Underground
Başlığa ait bilgiler
Bu başlığı şu anda 68 kişi okumaktadır. (11 üye ve 57 ziyaretçi)
mert45, ALPER+, Ayasofya 2005+, Bear_Bull, Denizdenizli61, işçi74, katırcı_bedri+, mitli, ranitab, sindoma53, TOKATYILDIZI470+
12058 kapattı ..uzlaşma 11967
Şahsi pozisyonum 12028 şort
Tüm dostlarıma huzurlu geceler :)
https://i.hizliresim.com/msor1ef.png
30.1.2025 böyle seneryo üzerinde çalışmam vardı formasyonu bekledim şuanda bu formasyon çalışıyor yukarı yönlü boyun kısmı 3.08-3.10 den geçiyor şuanda bunları konuşmak erken öncelik 2.81 üzeri çoklu kapanış.
c bölgesi 2.58-2.60 denk geliyor oradan döndü zaten .