Yarın inşallah.
Sadece Tahmin YTD.
Printable View
Kitaptan Allah razi olsun diğer hisselerdeki zararimi buradan cikaririm umarim yuklu girdim 2.03 ten.
ALE-L21 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Kar payı açıklanmış...
General Mobile 4G cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu gün blcyt ı yorumlamam...neden yorumlayayım ki...çünkü görüyorsunuz...ben hiç anlatmayacağım....yok efendim şu 2,25-27 deki sanal direnci aştığını artık gündemine 2,40-50 leri aldığını, nisbeten yatay endekse rağmen çıkış iştahının yüksek olduğunu , bu yüksek iştah ile neredeyse günün en yüksek yeri olan 2,38 in hemen yanı başında bir kapanış yaptığını (2,36) ve bu alış iştahının bu hisseyi ilk etapta yarın endekste sert kırılmalar olmadığı sürece 2,40-50 ler ile tanıştıracağını söylemem....neden söyleyeyim ki ?? zaten görüyorsunuz...
yok blcyt şöyleymiş yok böyleymiş demem..çünkü hiç konuşmayacağım..nedeni de görüyorsunuz blcytnin zaten performansı ortadadır neden anlatayım ki..
memiş bak hep söylüyorum gel bu hisseyi al ,güzel güzel kazan...alışmışsın tembel tembel işe yaramaz hisselerde oturmaya...yanlış anlama sende iyisin hoşsun ama biraz yuvandan çıkman lazım...bu güzellikleri görmen lazım...bak gel burada sen de yakından gör...:kahkah: :kahkah:
https://www.youtube.com/watch?v=ZTcZPLd6N0w
evet doğru söylüyorsun dostum..çok güzel olmuş...hem prim yap hem de ekstradan temetü ver....:bravo:
hisse başına 0,0874 kuruş veriyor...%8,74 lük bir oran veriyormuş...çok güzel...yatırımcısını sevindiren patronu tebrik etmek lazım...ALLAH tutuklarını altın etsin....:)
Demeseydin iyiydi 🐛 düştü
Bazı yatirımcilar özelliklede parası çok olup da riske girmek istemeyen yatirımcılar paralarını yıllıkta yüzde 10 faiz veren bankalara değilde bundan biraz fazla veren hisselere yatırım yapmayı tercih ederler..bu hisseler yıl boyunca çok dar bir aralıkta hareket ederler...bilançoları da verecekleri temetu de az çok bellidir...bunlarda suprizlik faktöru çok azdır...
İşte temetüsü için alınan hisselerde temetü miktarında oluşabilecek küçük bir azalma veya temetünün taksitle verilmesi dahi onların o hisseyi alıp almamalarında veya satmalarında etkili olabiliyor...
Ama bizim hissemiz temetü hissesi değil..yani sırf temetüsü için bu hisseyi almış değiliz...biz güzel bilançosu için aldık...üzerinede bu güzel temetü suprizi geldi..zaten topiği 100 sayfa geriye dogru okusanız bile kimsenin temetüden söz ettiğini hatırlamıyorum...
O yüzden de bence hiç alakası olmaz...bizim için ha tek parça ha taksitle olmuş pek fark etmez..