Benim maaştanda vergi almasınlar bende bağış yaparım valla seve seve.:)
Printable View
Benim maaştanda vergi almasınlar bende bağış yaparım valla seve seve.:)
Bugünü bilmem ama bugün için öyle önceleri de hsbc çok ama çok t.e lerde çizerek aldı kapanışta. Ansgrde bugün çıkan ak yat olduğu için geçmişte çizenleri incelemek lazım. Ama sizin için bulursam bir iki tane inceleyeceğim.
5 mart 3 mart 2 mart, 26 şubat ortalama kapanışlarda 70 biner lot almış.ansgr den çıkışlarla kesişen sadece bir gün hsbc var 100 bin lot, bir o kadarda ak yat var. Ki hsbc bugün akgrt de alıcı ansgr de satıcı idi. Ama denge ansgr de ciddi bir çıkış yönünde.
Yani 26 şubat sonrası hsbc 600 bin lot artıda.saklama yetkisi yok galiba çünkü 4 ocsktan beri takaslarss gözükmüyor. Bofa gibi bişey galiba hsbc
Kurtlukta kanun düşeni yemektir
Üç vakte rekabet kurulundan haber gelecektir
Herhalde hayır alamazsın demez rekabet kurumu
2010 da 2.20 dolar olan şirketi Sabancı holding kaça aldı acaba
11 yılda yüzde 50 prim yapsa 3.30 olur
Yüzde 100 prim yapsa 4.40 dolar olur
4 dolara yuvarlasak hisse başı 28 TL eder
Hadi 3 dolar olsun yine 21 TL eder
Hisse 10 TL bile değil bugün
Elbette bir gün bir kodaman daha çıkar tahta sahibinden malları devralır ve ortam düzelir düzelmez hedefe varır
Ytd
Dar perspektif bir analiz;
Kornerden gol olur mu? Olmaz pek görmedik. Ama sergen yalçın gibi iseniz maçın kaderini değiştirebilirsiniz. Kornerden gol atmak dar bir perspektifle başarıya ulaşmaktır. Ve imkansız olmasa da çok zordur. Ama fizik kanunları buna imkan verebilir.
Türkiye sigorta doğunca işte o dar alanda korner golünü ak sigorta atabilir mi dedim kendi kendime. O potansiyel bu oyuncuda var. Sergen yalçın ak sigorta olabilir.
Ve gene çok çok dar bir bakış açısıyla analiz yapınca şubat prim üretimlerinde sektörün adı küçük arkasındaki gücü büyük raysgr primleri %40 artırarak 294 m yapmış. Doğaldır prim üretimi nispet. Küçük olduğu için daha çok büyür.
Bir dev olan türkiye sigorta 2 milyar prim üretmiş büyüme %30
Andolu sigorta büyüme vermiyor, saçma sapan bakkal defteri gibi bi pdf yolluyor ama 1.5 milyar üretmiş ki büyüktür kendileri.
Ak sigorta 1 milyar prim üretmiş ve %37 nerdeyse ray sigorta gibi büyümüş. İşte bu önemli. Aslolan prim üretiminden elde edilen gelirlerse. İvmelenmemiz %7 daha fazla ise türkiye sigortadan ve sadece bizden 2 kat fazla prim üretiyorsa arkasında 3 tane devlet bankası ile. Ak s igorta evet kornerden gol atabilecek sergen yalçın olabilir. Ama çok önemli bir detayı var bu başarıya ulaşabilmesi için. Müdürümüz teknik direktör sn uğur gülen herşeyi kontol edip iyi yönetmeli. Bazı teknik direktörler efsanedir. İnanıyorum başaracak. Pek yanılmam.