Allah rahmet eylesin.Alýntý:
GazeteVar
@gazetevar
·
6s
Beyin kanamasý geçiren Ekonomist Evren Devrim Zelyut hayatýný kaybetti.
Printable View
Allah rahmet eylesin.Alýntý:
GazeteVar
@gazetevar
·
6s
Beyin kanamasý geçiren Ekonomist Evren Devrim Zelyut hayatýný kaybetti.
Etkili Haber
@etkiIihaber
·
7s
Rasim Ozan Kütahyalý:
“Selahattin Demirtaþ çýkacak. Bayramdan sonra kesinlikle tahliye olacak.
Muhaliflere sesleniyorum. Ýsmail Saymaz'a yüklenmeyin. Gezi torbasýna koydular. En az 12 sene hatta müebbet hapse kadar yolu var.”
https://x.com/Umberto_eco__/status/1905536318068707480
Linkte video var.Alýntý:
Umberto ECO
@Umberto_eco__
AKP'li Cumhurbaþkaný Erdoðan için canýný verecekti ama sonrasý bakýn ne olmuþ...
https://x.com/DrCemilCelik_25/status...07903829811260
Avarel Dalton oraya damlar. Linkte video var.Alýntý:
Dr. Cemil Çelik
@DrCemilCelik_25
Bursa’da halk sokaklara dökülmüþ.
Toplumda genel bir AKP düþmanlýðý baþlamýþ.
Olayýn CHP ile ilgisi yok.
Tepkiyi
@eczozgurozel
özel bile engelleyemiyor.
Bugün Bursa'da idim.
Halk sokaklarda :he:
Fakat,
Iki kayakçý cenazesi, (sevilen insanlarmýþ)
ramazan alýþveriþi,
bursa ulucami ziyareti gündemli cýkmýþlar.
(Çingene kadýnlar giymiþler ferace, dilenci degilim, muhtacim diye paraya para demiyorlar. Sorsan fatiha suresini okuyabileni yok. Istemek calismaktan kârlý olunca bunlar okumadýlar)
Bursa ulucami istanbul eyüpsultan gibi . Yoðun...
:yes:
Zaten bursada belediyeyi ak partý geçen seçimde kaybetti...
Aywaaa...
Her sakallýyý..... demiþtim.
Ortalýk gri-kara propaganda dolu.
Filiz Akýn (cenaze merasimini halk görmedi)
Sönmez Köksal
Nasýl insanlar?
Sen cenaze merasimine iþtirak ettin mi?
Aywaaa...! :notr:
Videoya baktým...Alýntý:
Dr. Cemil Çelik
@DrCemilCelik_25
Bursa’da halk sokaklara dökülmüþ.
Toplumda genel bir AKP düþmanlýðý baþlamýþ.
Olayýn CHP ile ilgisi yok.
Tepkiyi
@eczozgurozel
özel bile engelleyemiyor.
Karanlýk,
Yazýlar belli deðil, fakat caddeyi neredeyse enine kapatabilecek pankartlar hazýrlanmýþ...
el tabelalarý hazýrlanmýþ.....
Ýnsanlar kendiliðinden yapmýþlar mýþþþþþþþþ
Özel ve Kavala tavla, Demirtaþ'ý da aralarýna alýp Hoþkin oynayabilirler..... IBANoðlu da katýlýrsa 51...
Ýngilizden medet ummakta.. Maskesi düþtü...
Þeyh Sait isyaný için ne derler?
Musul görüþmelerinde bizi zora koymak için "iç gaile" olarak çýkartýldý... (Suriye kürtleri de o isyan sonrasý türkiyeden kaçanlarýn çocuklarý, torunlarý, o kürtlere vatandaþlýk verilmeme sebebi de o. Siz türkiyelisiniz, dönün ülkenize. Diyordu Baas rejimi onlara)
Þimdi de "iç gaile" çýkarmakla muvazzaf birileri...
Ýsrail ve ABD adýna Suriye meselesinde zayýf düþmemiz için....
Muhtemel Kudüs fatihi Aywaaa...! :byr:
Golan tepelerine taarruz için seni tekrar askere çaðýrabilirler, kondisyonunu saðlam tut..
Sesin çýkmýyor, Maltepede misin?:notr:
Mükemmel insanlar onlar. Eskiden de þimdi de cenazeler, siyasete alet ediliyor. Erbakan Hoca'nýn cenazesinde de Tarýk Akan'ýn cenazesinde de hep siyaset ve kutuplaþmalar vardý.
Bence çok doðru yaptýlar. Kendi hayatýný yaþamamýþ ki, cenazesini de mi kullansalardý?
Mesela Eskimolarda, eskiden cenaze merasimi de yok, mezar da yok, ortada cenaze de yok.
Yaþlýlar, yetiþkin çocuklarýnýn yanýndalar fakat sürekli faaliyet halindeler, þayet güçten düþerler de çocuk ve torunlara yük olmaya baþlarlarsa, ''beni býrakýn'' diyorlar, bunu talep eden yaþlý, vahþi doðada tek baþýna býrakýlýr, vahþi hayvanlar gelip parçalayýp, yerler.
Yaþlý kiþiler, vahþi doðada tek baþlarýna, vahþi hayvanlarýn gelmesini beklerken sürekli dua ediyorlar.
Yani bir imam, papaz ya da haham da yok. Kendi iþlerini, kendileri hallediyorlar.
Ben de uzun zaman önce bir film seyretmiþtim, nedense kendi ölümümün de o filmdeki gibi olacaðýný ara ara düþünürüm. Fakat o filmde hiç olmamasý gereken bir yerde, kuþ uçmaz kervan geçmez bir yerde bir otobüs durup duru. O otobüse, ''sihirli otobüs'' demiþler. Benim öleceðim yerde ''sihirli otobüs'' olmaz. Eski Eskimolarda olduðu gibi vahþi hayvanlar gelip, parçalayýp, yerler.
Pek çok kiþi seyretmiþtir, seyretmeyenler seyredebilirler. Aþaðýda tanýtýmý var:
https://www.youtube.com/watch?v=jgaU6uGU0rU