*boj/miyanoya, "birçok bankanın orta-uzun vadede net kayıplar yaşamaları riski var"
Printable View
*boj/miyanoya, "birçok bankanın orta-uzun vadede net kayıplar yaşamaları riski var"
*ırak petrol bakanı: 2018'de petrol fiyasası fiyatlarının ciddi şekilde iyileşeceğine dair olumlu işaretler var
*ünal: Taşeron düzenlemesiyle yaklaşık 1 milyon kişinin sorununu çözmüş oluyoruz-ntv
ünal: Sivillere ceza muafiyeti ile ilgili düzenleme 15 ve 16 temmuz'u içeriyor
Irak Petrol Bakanı Cabbar el-Luaybi, 2018 ilk çeyrekte petrol arz ve talebi arasında bir denge oluşmasını beklediklerini bildirdi. Luaibi yaptığı açıklamada, global petrol stoklarının kabul edilebilir seviyeye düştüğünü ve petrol fiyatlarının 2018'de ciddi şekilde iyileşeceğine dair pozitif işaretler bulunduğunu söyledi.
*tcmb: Finansal hizmetler güven endeksi aralık'ta 165,4 (önceki 168,9
*rusya maliye bakanı, "2018'de işletmelerin vergileri için değişiklik planlanmıyor
*chp'li tezcan: Khk'ları anayasa mahkemesi'ne götüreceğiz-cnn türk
*petkim gm mammadov: Yatırım konusunda iddialıyız-bloomberg ht
*petkim gm mammadov: Petrol fiyatının hızlı yükselmesini beklemiyorum-bloomberg ht
*rusya maliye bakanı, "kripto paralarda alım satım sıradan insanlar tarafından değil, profesyonel yatırımcılar tarafından yapılmalı
*MERKEZ BANKASI 1 AY VADELİ TL UZLAŞMALI VADELİ DÖVİZ SATIM İHALESİNDE TEKLİF 156 MİLYON DOLAR
*MERKEZ BANKASI 1 AY VADELİ TL UZLAŞMALI VADELİ DÖVİZ SATIM İHALESİNDE GERÇEKLEŞEN TUTAR 150 MİLYON DOLARq
Merkez bankası 1 ay vadeli tl uzlaşmalı vadeli döviz satım ihalesinde fiyat, ortalama 3,82448, en düşük 3,75130, en yüksek 3,83590
Merkez bankası 1 ay vadeli tl uzlaşmalı vadeli döviz satım ihalesinde tekliflerin ortalama fiyatı 3,82167
Merkez bankası 3 ay vadeli tl uzlaşmalı vadeli döviz satım ihalesi açtı, ihale tutarı 100 milyon dolar
Merkez bankası 3 ay vadeli tl uzlaşmalı vadeli döviz satım ihalesinde teklif 113 milyon dolar
Merkez bankası 3 ay vadeli tl uzlaşmalı vadeli döviz satım ihalesinde gerçekleşen tutar 100 milyon dolar
*merkez bankası 3 ay vadeli tl uzlaşmalı vadeli döviz satım ihalesinde fiyat, ortalama 3,89484, en düşük 3,87830, en yüksek 3,90150
*merkez bankası 3 ay vadeli tl uzlaşmalı vadeli döviz satım ihalesinde tekliflerin ortalama fiyatı 3,88976
*japonya'da kasım'da gıda hariç çekirdek tüfe yıllık %0,9, (beklenti %0,8)
*japonya tokyo'da aralık'ta gıda hariç çekirdek tüfe yıllık %0,8 (beklenti %0,7)
*japonya'da kasım'da işsizlik oranı %2,7 (beklenti %2,8)
*japonya'da kasım'da tüm hanehalkı harcamaları yıllık %1,7, (beklenti %0,5)
*japonya'da kasım'da tüketici fiyatları yıllık %0,6
*japonya'da kasım'da tüketici fiyatları aylık %0,7
*japonya tokyo'da aralık'ta tüketici fiyatları yıllık %1,0
*japonya tokyo'da aralık'ta tüketici fiyatları aylık %0,3
*japonya'da kasım'da ücretli hanehalkı harcamaları yıllık %1,7
*japonya'da kasım'da tüketim eğilimi %83,4
*japonya'da kasım'da tüketici eğilimi yıllık -0,2
*japonya'da 2 yıllık tahvil ihalesinde ortalama fiyat 100,47, faiz -%0,136
*japonya'da 2 yıllık tahvil ihalesinde satış y1,818t, teklif y7,854t
Japonya'da Kasım ayında hanenalkı harcamaları beklentilerin üzerinde
artış gösterdi. Kasım'da reel fiyatlarla hanehalkı harcamaları geçen
yılın aynı dönemine göre yüzde 1,7 yükseldi.
Ekonomistler ise Kasım'da harcamaların yıllık bazda yüzde 0,5
artmasını bekliyorlardı.
Kasım ayında hanehalkı harcamaları bir önceki aya göre ise yüzde 2,1
yükseldi. Beklenti yüzde 1,2 artış olacağı yönündeydi.
Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, yurtdışından Rusya'ya geri
dönen fonların karlarından alınan yüzde 13 oranında vergiden vazgeçilmesi
gerektiğini söyledi.
Putin, şirketlere fonlarını Rusya'ya geri döndürmeleri için
tanınan sermaye affı süresinin uzatılması gerektiğini de savundu.
*japonya/abe, "şirketlerin gelecek yıl yapılacak müzakerelerde ücretleri yüzde 3 veya daha fazla artırmalarını istiyoruz"
*boj/kurooda, "boj, güçlü parasal gevşemeyi sabırla devam ettirecek"
*boj/kurooda, "ekonomide büyümeyi ve sıkılaşan istihdam piyasasına rağmen enflasyon zayıf olmaya devam ediyor"
*boj/kurooda, "japonya artık deflasyonda değil"
*boj/kurooda, "global ekonomi yeni bir aşamaya giriyor, ılımlı büyüme büyük olasılıkla devam edecek"
*boj/kurooda, "japon şirketleri ücretleri artırmak konusunda ihtiyatlı olmaya devam ediyorlar"