teb bankası hoşgelini 20.50 yapmış.
https://www.teb.com.tr/sizin-icin/marifetli-hesap/
Printable View
teb bankası hoşgelini 20.50 yapmış.
https://www.teb.com.tr/sizin-icin/marifetli-hesap/
teb marifetli kapadım açtım 20.50 güncellendi.olanlara duyurulur.
merkez bankası hergün oranı burani oynatacagina adam akilli faiz arttir...
hata mı var bilmiyorum ama ekranımda 21.50 yazıyor teb marifetli stopajı mı eklediler anlayamadım.
Artık memlekette herşeyin cinliği peşinde millet.Herşey gizli yapılıyor faiz artışı da zam da.....Dün başka forumda birçok marka birçok malda sırf fiyat artışı yapmamak için ambalaj küçültmeye gittiği başlığı dikkatimi çekti..Ayrandan krakere,şampuandan peynire kadar birçok ürünün ambalajları 1-2 hafta içinde değişmiş.Marketlerdeki mal yokluğunun nedeni buymuş....
bonocular patladı mı şimdi
syg,
Bu arada stopaj oranı %10 olan bonolarda bir değişiklik yok sanırım. Bu şu aralar çok sayıda kısa vadeli ve yüksek faizli bono arz eden bankaları biraz zorlayabilir.
Ben devlet yetkililerinin Arjantin'den dolayı korkmaya başladığını ve Arjantin'i ibretlik olarak görmeye başladıklarını düşünmeye başladım.
Vadeli TL için vergi indirimi iyi ama Vadeli USD için vergi bindirimi çok komik olmuş.
100.000 TL 1 ayda yaklaşık 1500 TL net faiz getirirken şimdi yaklaşık 1650 TL getirecek.
100.000 TL karşılığı dolar 1 ayda yaklaşık 300 TL karşılığı net faiz getirirken şimdi yaklaşık 294 TL karşılığı getirecek. Bunu hiçbir dolarcı takmaz. Kimseyi de etkilemez. Tamamen tribünlere oynamak için yapılmış bir artış. Gazetelerde televizyonlarda dolar mevduatçısına vergi zammı diye reklamını yaparlar artık.
sayfaları okudum ama anlamadım ; 1 aylık, 3 aylık vs vadeli tl mevduatta vergi indirimi varmı ve ne kadar?
bu uygulama kalıcı olabilseydi daha iyi etki uyandırabilirdi 3 ay olması kötü.döviz biraz nefeslenecek sadece
TL mevduatı uzun bagla ki.!!!
Betoncular için düzenlenen kampanya var ya!!!:kahkah:
Onlara katkı sağla.!!
Hem betoncular kazansın.!!
Hemde Bankalar.!!
Vade sonunda.!!
Paranı pul olarak alırsın.!!
Yaradana gurban.!!
TL deki paran iyice pul olsun.!!!
eyvallah , teşekkürler bilgi için
Bankalar çakallık yapıp bu vergi düşüşünü oranları indirmek için bahane eder mi acaba :)
arkadaslar benim tl mevduat vardi bi miktar, vade sonu 4 eylul. bu stopaj degisikligi ona yansir mi? kararnameye gore yansimasi lazim ama netlesmesi lazim soran olursa yazabilir mi?
ama bi kac sayfa once yansir deniyordu rxpu ve bi arkadas daha soylemisti. mantiken vadesi gelmemis olanlar icin de gecerli olmasi lazim kararnameye gore. mesela adam 3 ay baglamis vade sonu ekim ayinda bunda gecerli olmamasi mantikli olma diyorum ben ama bunun netlesmesi lazim.