Gülhane arkındayız herseyi farkındayız :)
Printable View
Gülhane arkındayız herseyi farkındayız :)
Şimdide farklı farklı kılıklarda birileri geliyor yok çağrı işini yokşieket feshi olayı işini peşini bırakın, bunlar olmazsa şirket hissesi çok iyi yerlere gelir düşüncesini empoze etmeye çalışıyor.
Oysa çağrı ve fesih olayı ortadan tamamen kalkar, hiç bir yaptırım gücü olmazsa, Ulan adamlar ipleri tamamen ellerine geçirdi mi yatırımcının ümmüğünü sonuna kadar sıkar elindekini en ucuza alıp yatırımcının postasını çıkarmak için herseyi yaparlar. Geçmişte olduğu gibi,, hem zaman mekan sınırı olmaksızın daha kolay şekilde :)
Yani geçmişteki üç dört yılda kendileri içinde bir çok bakımda çok daha avantajlı koşullar varken hisseyi fiyatını çıkarıp çağrıyı formaliteye dönüştürmediler şirketin önünü açmadılar ama çağrı şirket feshi falan koşulları ortadan kalkınca mı hisse fiyatını yükseltip yatırımcılar da kazansın diyecekler! Adamlar şimdide çağrı ve fesih in peşi bırakılırsa ve bunlar ortadan kalkarsa hissede herşey çok iy olacak algısını oluşturarak yatırımcıları yönlendirmeye ve hedeflerine ulaşmaya çalışıyor.
neyse ben yazacağımı yazdım... ^^unut beni^^ ben değilim...İsteyen teknik kontrolunu yapıp ispatlasın...
hiç kimseyle sıkıntım yok...ama beni hedef alan her türlü yazıya cevap veririm..onu baştan söylim..
kendi adıma bu konuyu kapattım.. ^^unut beni^^ sana tavsiyem düşüncelerini ÖZGÜRCE YAZ...ama şahıs isimleri üzerinden gitme bence...Direkt ara telefonla konuş söylüyeceğini söyle ...Şu anda öğle bir dönemeçteyiz ki , süreci izleyelim, kap haberlerini takip edelim.. bu benim kendi düşüncem..iyi geceler....
Ayrica arkadaslar sayfalarca tartismissiniz. :) Ben cogunuz gibi bu hisseye cagri icin girmedim. Tam aksine cagri kalktigi icin girdim. Borsa boyle birsey iste. Tekrar cagri gelirse ben yokum :)
Spk mi dedin aman aman korumasin istemez. Hangi hisseye girdiysem spk el attiginda ayvayi yedigimi hatirliyorum. :) O yuzden mahkeme bu talebe sen karisma kardesim der.
Saka biyana arkadaslar ulkemizde spk nin kendisni cok gelistirmesi gerekli bence. İyi niyetlerine suphe yok tabiki fakat daha once dedigim gibi kas yapayim derken goz cikartiyorlar. Cok ciddi bir kurum spk ama sistemin genelinde zincirin halkalarinda sorunlu olanlar varsa kucuk yatirimciyi kuyudan kurtarmaya calisirken yari yolda daha fazla tasiyamayip daha cok zarar veriyor bizlere. Bunu kabul etmeliyiz once. Gelismekte olan bir ulkeyiz.
ya bugun ya yarın 41 e kafa atması lazım