Ky kurumları işyat garanti ziraat satışa geçtiyse çıkış yakındır kesinlikle şahsi yorumdur sesli düşündüm
Printable View
Ky kurumları işyat garanti ziraat satışa geçtiyse çıkış yakındır kesinlikle şahsi yorumdur sesli düşündüm
Al sat tut tavsiyesi asla değildir ama görünen köy de kılavuz istemez gençler. Aylıkta bakın ne diyor. YTD
Ek 16476
3 aylık bilançosunda güzel kar açıklayacağı söyleniyor. Cuma günü naçizane 3000 adet 1,55 TL. den aldım. Elimde biraz bulunsun diye düşündüm.
Bu kağıtda 1 hafta içerisinde çok güzel silkeleme yaptılar. Dirayetli olanlar dalda tutundu. Şirket kısa zamanda kredi yapılandırmasını da sonlandıracaktır. Krediyi en az 5-10 yıl arasına yayabilirse kira gelirleri ile borcunu öder.
Neredeyse istisnasız herkes kısa vadede bu kağıdın yükseleceğini söylüyor, huylandım ben. Sanki alıcı kalmamışta talep toplanıyor havası esiyor gibi resmen... Yatırım tavsiyesi değildir...
1.90 geçilmeden kimse hayal kurmasın. bir yıldır 1.40 ile 1.90 arası gidip geliyor.
yurt dışı piyasalar cuma güzel kapadı. yarın yeşilleneceğiz...1.61 önemli direnç geçilirse alışların devamı gelir.