Tongaya düşürdü milleti yine. Abv mesin.
Printable View
Tongaya düşürdü milleti yine. Abv mesin.
0.72 yi tekrar görür mü sizce
Redmi Note 4 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Arkadaşlar..
0,72 görmesi veya 0,90 olmasının bir önemi yok.Borçlu olmasının da Durmuş Döven için önemi yok.Çünkü o borcun yapay olduğunu ve sadece bilanço ve hisseye olan ilginin azalması için borçlanıldığını en iyi patron biliyor.Yine tekrarlamakta fayda var, şirket büyüyor, patron tv de 1,5 milyar değerden bahsederken son derece rahat.Borçlu bir patron havası da yok özel uçağı ile gayet keyifli keşifler yapıyor körfez üzerinde.
Bakın son zamanlarda 25-30 milyonluk işlemler var.Sonra bir durağanlık.Haber varmı?.. yok, olağanüstü bir durum var mı? yok..Bu işlemlerin ky.tarafından yapılamayacağı da kesin.Durağan durumlarda hareket başladığında atlayan grupları zararına çıkarma gibi düşünüyorum.Yani bir nevi lifleme.
Şimdi beyin jimnastiği; Durmuş Döven bir şeylerin hazırlığında, ne olabilir sorusuna koskocaman bir "SOCAR" geliyor aklıma.
Bakın daha demiryolları hikayesi bekliyor, Suryapı bekliyor, norveç de reygolar bekliyor, arsaların değer artışları ( bilanço olarak değil) gerçek değeri bekliyor, hiltonlar vs...
Benim ilk anda aklıma gelenler, bu konuda yazıma katılmak isteyen, varsa ilave edilecekler ve eleştriler yazın arkadaşlar.. Evet sessizlik bazen iyi ama.. ara sıra yazalım..
herkese selamlar...
Durmuş Döven - Bloomberght
https://www.youtube.com/watch?v=e3VnqwtDixs
dolar kuruna dikkat 4tl.
buda 2016. Dolar kuru 2.22 vay be 2 senede çökmüşüz.
https://www.youtube.com/watch?v=WJ_BZHX_-vE
Reysaş teknik düzeltmesini diğerleri gibi borsanın düşmesini fırsat bilip hallediyor.. B sadece reysaş için değil çoğu şirket için bu böyle..nakti olana için biraz daha alınabilir ... Elinizde 1/4 paranızı hiç kullanmayın .. 1/4 ü ile aynı hissede sat al yapın .. 2/4 ü ise hiç satmayın... Derim ben ;)
Redmi Note 4 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Beni asıl endişelendiren nokta, kısa vadede ödemesi gereken çok yüksek borç yükü (30 Haziran 2018 mali tablosu verisine göre, 30 Haziran 2019 tarihine kadar yaklaşık 385 milyon TL ödemesi gerekiyor - kaldı ki, bu raporun hazırlandığı tarihten bu yana USD ve EUR kurundaki anormal artış bu rakamı çok daha yukarılara taşımış olmalı).