halbuki böyle bir şeyden çok korktuğun için kılı kırk yarıyordun. :(
Printable View
anlaşılmıştır ki bizim inşaat işine yatırımımız tamamen çöp. evet çöp. tek umudumuz var tüm grubu arap tarzı bir sermayedara satmaları. tüm şirketin satılmasından başka benim 6 ay oldu hiç bir umudum kalmadı. a habere çıkarttıkları milli kahraman rızadan tut bir sürü dolar olayını ekle ihl yaptıracaktıma uğra gel beriye şirket çok yıprandı. malesef iyimser olarak kandırıldık. tüm grubun satılması gibi bir durum hariç hiç umudum yok. paramız pul oldu.
yatırımcı arkadaşlar çağrılarıma kulak vermiyor şirkete protestoya gitmiyor herkes halinden memnun. ağlamayana meme vermezle şikayet etmezseniz böyle borsada çook vatandaşa kitlerler malı.
istanbul havalimanı açılışı yapıldı tüm tv ler canlı yayın e hadi devlet kurumlarının projesi olan İSTANBUL FİNANS MERKEZİ projesinide bir açılış yapacağız konuşması muhabbeti yapsını lar sırayı oraya getirsinlerde paramızı kurtaralım. şu işi HALK GYO yerine bir yandaş şirket yapsaydı ne krediler ne garanti kira geliri elde ederdi 30 senelik.
Havada cok pis bedelli kokusu var [emoji849]
Var ya eger bu da olursa 0.4X lardan istedigimiz kadar verirler.
Nerden cikti diye sormayin kaynak tamamen basen.
Halkb +%6
Cöp. -%1.5
400k hacim [emoji28] bu hacmi de kesin halkbank alip satanlar kagidin ismini karistirip yanlislikla yapmistir.
Sent from my iPhone using Tapatalk
“Bu fiyattan olmaz” derken benim gibi hissiyatinizi mi soyluyorsunuz yoksa teknik olarak kuraldan mi bahsediyorsunuz ? Yoksa malum SPK tarafından yayımlanan VII-128.1 sayılı “Pay Tebliği”nin 18’inci maddesinde nominal değerin altında pay ihracı yoluyla sermaye artırımına ilişkin şartlar düzenlenmiştir.
Havayi bulandirmaya gelince [emoji16] , hava zaten çamur icinde daha bulanacak hal mi kalmis. Sirf benim zararimi Genel Mudurlugu icindekilerle birlikte satsalar bile karsilayamazlar [emoji19].
Sent from my iPhone using Tapatalk