20.30 yazmışım. Allah yazdırmış. Hedef 20.30
Printable View
Kot dışına çıkarıp yüksek kar yüksek temettü devam edecekse iyi.
Ama tamamen VESTL'e dahil edip kar yok edilecekse kötü.
Tabi %98'e ulaşıp çağrı yapar hala da vermeyen olur ise (atıyorum) 1 VESBE'ye karşılık 2 VESTL verdim gitti der olur biter.
Ben ZORLU karakterindeki birinin yabancı ortak isteyeceğini sanmıyorum. Denizli'nin horozu başka horoza tahammül edemez.
Benim şahsi düşüncem ve olmasını istediğim ; VESTL pek çok alanda büyük yatırımlar yapıyor , Elektrikli Oto girişimleride çıktı .... Zaten pek çok alanda girişimlerden ötürü borçlanmalar yapıyor....
VESBE burada parıldayan bölümü..... İlave yatırımlarla bunu parlatıyor, yakında bilançoda bunu desteklediğinde , fiyatın kelepirliği ortaya çıkacaktı . Bu yüzdende şirket önceden alımlara başladı. Ben şirketin öncelikli hedefinin VESBE fiyatının layık olacağı fiyatlara çekmek olduğunu düşünüyorum . Sonuçta geçen sene VESTL ne açıklama yaptı , borsaya açık elimizde bulundurduğumuz %5 lik kısmı satacağız... Neden satmadı , çünkü fiyat oluşumu kelepir , hangi şirket elindeki senetlerini layık olduğu değer altında satar? Borsa kotundan çekecek olsa , neden geçen sene satacağız diye açıklama yapsın ?
Umarım VESTL , VESBE nin gelecek bilançoları sonrasında , layık olduğu bir fiyata çekip , hak ettiği piyasa değeri üzerinden yabancılara anlaşmalı olarak eldeki kısımdan satış yaparak VESTL e finansman sağlar.... bu senaryo bizler için harika sonuçlar doğuracaktır..... Bu arada bu satışında 2019-2020 yıllarında gerçekleşebileceğini düşünüyorum ...
Büyük heyecanla 6 aylık bilançoları bekliyor olacağım ... Umarım muhteşem bir ciro ve kar tablosuyla karşılaşır ve hepimiz sabırla bekleyişimizin mükafatını alırız....Hepimize hayırlı olsun inşallah....
---------------------------
yatırım tavsiyesi değildir...
Merhaba Arkadaslar,
Deniz Yatirim in alimlari devam ediyor mu, derinligi olan bir arkadas bilgilendirirse cok sevinirim...
şu ana kadar DEniz yatırım 10.87 ortalama ile 4700 adet nette.... Tacirler 20.755 adet 10.99 ortalama ile net alışta , Ak Yatırım var 15.489 adet le 11.04 ortalama..... Yani şimdilik yancılar devrede sanki....
-----------------------------
yatırım tavsiyesi değildir...
Küçük yatırımcıyım ; Ohaaaa. Bu fiyata da düşermiydi deyince almalıyım ,, vaybe nerelere çıktı deyince satmalıyım ki zarar etmeyeyim .. yoksa testere ye gelir , yılın sonunda sadece ya parayı yada malı kaptırmış olurum
Ytd...
Not; tabiki temmetü veren temeli sağlam şirketlerde geçerlidir
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
pasta atabilecek yok mu?
kimse yokmu saklandınızmı :) ****