Printable View
Alıntı: Originally Posted by myfinans Elektrikli ısıtıcı(su için de olabilir) varsa onlarda çok etkiler. Eski tip buzdolapları çok yakıyor oda olabilir. Cereyanlan su ısıtacak kadar üşütük degilim cok şükür, 2 buzdolabı 1 derin dondurucu 3 TV duzeltiyor beni.
Alıntı: Originally Posted by reha kaya Osram veya Philips dandik ledler kepazelik, bir de yerli firma var kendi Çinde urettiriyor, o da 3 gunde bozulmuyor. Ben BİM'de satılanlardan aldım 8 TL civarı Gayet güzel iş görüyorlar.
Alıntı: Originally Posted by reha kaya Cereyanlan su ısıtacak kadar üşütük degilim cok şükür, 2 buzdolabı 1 derin dondurucu 3 TV duzeltiyor beni. 2 dolap 1 dondurcu işi bitirir zaten, Hele A+++ değillerse sorunun kaynağı belli oldu.:)
Alıntı: Originally Posted by myfinans Ben BİM'de satılanlardan aldım 8 TL civarı Gayet güzel iş görüyorlar. Sans işi belki kalitelidir, bir bakayim BIM'e. Genelde soluk ışık veriyor ve 1-2 ayda patliyor kötü ledler.
son 1 senede elektriğe %60 doğalgaza %52 zam geldi
Alıntı: Originally Posted by reha kaya Cereyanlan su ısıtacak kadar üşütük degilim cok şükür, 2 buzdolabı 1 derin dondurucu 3 TV duzeltiyor beni. 1 buzdolabı 1 derin dondurucu boş eve yazın 45-50 tl geliyor .
Alıntı: Originally Posted by myfinans 2 dolap 1 dondurcu işi bitirir zaten, Hele A+++ değillerse sorunun kaynağı belli oldu.:) Bir tanesi 1968 model desem, camdan atacaksınız kendinizi.:oleyo:
Alıntı: Originally Posted by reha kaya Bir tanesi 1968 model desem, camdan atacaksınız kendinizi.:oleyo: arçelik mi yoksa bizim bir akraba da var ondan