Ben yazdıktan 3 kd sonra dolar 6,830 görmüş. :) bu rakam dövizin seyri için kritik, üstü başka altı başka iki dünya.
Printable View
Ben yazdıktan 3 kd sonra dolar 6,830 görmüş. :) bu rakam dövizin seyri için kritik, üstü başka altı başka iki dünya.
Doktor, bu isin icinde birsey var. Her ne ise artik. Mahkemeyi mi bekliyorlar acaba diye icime kurt dustu. Biliyorsun boyle yataya baglayip fiyat baskilari asagi gitmek icin yapilmiyor. Sen Petkim'de iyisin nasil olsan, ufak tefek seylere, 3-5 kademe ugrasma bence her gun takip ederek. Malini almissan birak artik sirasi gelsin.
Aselsan millete 45'den beri bosaltildi. 2 sene tasiyan tasidi, dayanamayip cikti 15'lerden. Simdi 30. Bu is zamanla oluyor. Ayni surecten Petkim de gecti. Felaket prim yapmisti o, sonra gecirdiler. Ordaki aglayanlara bakma sen. Kagit 5 kati artmis 1.5 senede, basip gececeklerini 500 kati artmasini bekliyorlardi herhalde. Bizler buranin nasil kotuleyicisi isek, onlar da oranin kotuleyicisi demstim hatirlarsan. Bizimkinin dayanagi var, onlarinkinin ise yok. El insaf.
Bosver levregi mevregi. Halka bagladigina gore olmayacak is demek :)
Halk ve işbank hariç komple boşalttım portföyü. Yeni BIST baya iyi, ayrıca bizim Halkbank sabrımız sağlam olunca kar etmemek imkansız diğer deneylerde.
Dün sağolsun THY yi sattık, full zarar bilançoya rağmen, bugün de mndrs sağolsun full katmerli zarar açıkladı ilk çeyrek bilançosuyla krizden önce satmadığım fiyata gelince onunda verdim.
Aslında eşeği kaybedip bulma ve 2.5ay arama hikayesi.
Redmi 5 Plus cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Banklarda 2. Çeyrek zarar yazsın diye dua ve bilimum namaza başlıycam.
:)
Redmi 5 Plus cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Halk Bankasi 2 kere golden cross yapti. Ikisinde de onu yaptirip milletin eline verdiler. Kac kere trend degisimi bekleyelim, 3 sene gecmis artik. Tahta cevirmek oyle harala gurele dalmakla olmuyor. Ekip calisiyorlar. Onlarin yaninda 5 tane teknikci vardi, ona gore cizdiriyorlar.
50 gunluk aortlar guncel diyorsun da... O 50 gunlukler olana kadar ati alan uskudari gecmis oluyor. Sonra tekrar bozuluyor. Bizim piyasamiz oyle derin bir piyasa degil. Ama sonuc olarak bir sistemin olduktan sonra sana kazandiran ne ise en iyisi odur, degil mi?
Ecilic hakkında görüşü olan var mı