Arkadaşlar birşey soracağım ben çok iyi takip etmiyorum ama son bir yıl içerisinde bundan daha fazla zarar eden hisse var mı? Merak ediyorum
M2101K9AG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Printable View
Arkadaşlar birşey soracağım ben çok iyi takip etmiyorum ama son bir yıl içerisinde bundan daha fazla zarar eden hisse var mı? Merak ediyorum
İncelediği yerden kopsun
Hatta tahtaya iki şarjör boşaltıp delik deşik etsi..
, kevgire dönmüş zaten tahta
Yatırım bankası olacakmış... Pehhhh.... , bı cacık olmaz bu kafa ile senden . Olsa olsa cacıga hıyar olursun.
24 aylik seviyedeyiz şu anda
200 günlük ortalama seviyesine hareket etmezse , gömün gitsin bu tahtayı
Aynı fikirdeyim
Bu bilanço ile 24.50 olmazsa, bu adamı sınırdışı etsin devlet
Bunun açacağı yatırım bankası da kesin batar .
Mağdur olmasın ky, bu adamın arzına onay verilmesin.
Bu şartlarda
Adamı. Hisselerinin performansı ortada. SPK baksın performansa deport ettirsin direk :)))
Şaka gibi değil mi...
Tahta değil , bildiğin elek. Eleğe döndük, içimizden geçti tahta:))))
Sendemi bro , ne oldu silkeliyordu , Operasyon yapıyordu , güce güç katıyordu , 240 dı revize ettik 232 yapmıştık , bedel ödenmeden cile cekilmeden olmazdı , falandı filandi , dandini dastana ...
Desene sende umudunu yitirdin kızdın ...
Haydi ozaman slogan neydi ...
En sevdikleriyle sınansın ınsallah ����
Bence sayın külyutar çok bile dayandı. Helal olsun ben çok önceden umudumu yitirmistim. İçimizdeki en sağlam oydu. Demek ki bu üçyüzlü hakikaten psikoloji derslerine konu olacak kadar karaktersiz kere karaktersiz yazıklar olsun. Ama SPK ve BIST e bir çift sözüm var eğer bu mendeburun herhangi bir şeyini onaylarsa onlarda bu işin içinde derim.
İnvestingde yazılanları şöyle bir okudum. Zaten daha önce kendiside okuduğunu belirtiyordu yani yerinde olsam dayanamazdım. Hakikaten kösele gibi surat varmış da ciğeri kalbi nasıl bu arkadaşın onu merak ediyorum.
Aklıma gelmişken arkadaşlar her dönem niye son güne bırakır bilançosunu. Aslında burdan bile birşeyler anlaşılıyor. Yani milyar dolar ciro yapanlar açıklıyor. Altı üstü 300-500 milyon son gün. Eğer Tüpraş falan bu dolandırıcının olsa 3 aylık bilançosu yıl bitince yıllık bilancoyu 3 sene sonra açıklar. Adam her fırsatı kullanıyor. Düşünsenize herkese TLF satan Apple in bunun olduğunu ne yapar eder zarar gösterirdi. ARGE derdi Ukrayna derdi petrol arttı derdi mülteci enflasyon vs. yani neyse