250 lot alış satış yapmış likidite sağlamak için. Dudu nun yaptıgı işlemleri koyalım bari kap haberlerine de bi anlamı olsun
M2007J3SY cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
250 lot alış satış yapmış likidite sağlamak için. Dudu nun yaptıgı işlemleri koyalım bari kap haberlerine de bi anlamı olsun
M2007J3SY cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ne yapacağız?? küllü zarar..hergün..ah acemilerin kralı ah..hani uçacaktık..
SM-M205F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Mahvolduk..
SM-M205F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hisseyi bilerek aşağı basıyorlar dökmek için ama bu hissede inat ettim ,ben de zarardayim, hissenin değerlerine, bilançosuna ve yaptığı işe, yatırımlara bakınca burada olmam gerektiğine kanaat getiriyorum.Elimdeki zararda olduğum kcaerden çıktığımda buraya kaydiracagim. Bu benim kendi yatırım anlayışım kimseyi etkilemek değil niyetim kimsenin yönlendirmesi ile almadım kimseyi de yönlendirmek istemem ytd.
Dudu hocam, bu şirket ya da başka bir X şirket. Buraya yatıracağım parayı keşke şu dönem de mevduat ya da PPF yapsaydım diye içinizden geçtiği hiç oluyor mu? Eleştiri babında söylemiyorum, yanlış anlamayın. Bu şirket olmasa da başka bir şirkette maaşımın %80'i olabilecek mevduat getirisini reddederek bekliyorum. Bazen yanlış mı yaptım acaba diyorum, sonra altındaki arabayı borsa getirisi ile aldın ,saçmalama diyorum. Sizin düşüncelerinizi merak ettim.
Ben ne dovizciyim ne fayisci..
Kaldi ki fayisin bereketi olmaz diye dusunuyorum.
Ortaklik seviyorum.
Kar zarar artik ne varsa bahtimizda.
Bu nedenle sunu yapsaydim su olurdu bunu yapsaydim bu bolurdu diye hic dusunmuyorum artik.
Her hisse kazandirmiyor, kazandirsa zaten parayi koyacak yer bulamayiz. :)
Gecmiste defalarca 3 sene ve daha fazla bekledigim ve krs kazanamadigim hisseler oldu.
Bunda da beklerim, kazanmam sart degil, daha iyisini bulursam degistiririm.
Ben gireli daha 1 yil olmadi.
Hepsini de tek defada almadim.
Biriktirme ve zamana yayilmis alim tarzini seviyorum.
Bir sirketin yatirim yaparak buyumesi yillar aliyor.
Temel anlamda bir seyler degismeden fiyatin degismesini sevmem, istemem, guvenmem.