Teşekkürler bakmaya bile gerek yok artık pazartesi görüşmek uzere
[device_name] cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Teşekkürler bakmaya bile gerek yok artık pazartesi görüşmek uzere
Açığa satış yasaklandığı halde merrill lynch dünden ekside olduğu halde bugünde 200 küsür milyon lotu açığa satmış. Takasları inceleyip şikayette bulunabilirsiniz arkadaşlar.
Taban olduğunda yaklaşık 800 bin vardı K.Y. O zaman satış yazamadı sonrasında 500 bin lot işlem gördü. Bunun speği kadar şrfsz görmedim Sonuç taban olduktan hemen sonra 1 saniye sonra tabana satış yazanın satışı gitmemiştir
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
hisse.net kullanarak iPhone
Bu kadar yabancı ilgisi varken bu şekilde düşmesi çok ilginç pazartesi 3.8** görmem yeter ne olursa olsun almayı düşünüyorum.kapanista tavanda ne kadar vardı ??ytd..
Yok kardeşim bundan bir halt olmaz. Şöyle takaslara bakınca bugün özellikle 4, 2-4,40 aralığında bayağı ky almış. Ben de biraz almıştım. Azcık trade ederim diye görünen o ki herkes aynı şeyi düşünmüş. P.tesi en iyi ihtimalle 4 ü görür o da zayıf bii ihtimal. Ama artık mal satması için fazla zamanı yok zira brüt takas kapıda. P.tesi bence bu işi 3, 5-4 arasında bitirecekler. Aşağı yukarı devre kesiciler çalışarak sert hareketler olacaktır. Hep aşağı çekeyim derse alandan çok satan olur. Yaptıkları iş gibi hisseleri de tenekeden ibaret. Ytd