Zarar etmekden zevk alan bi toplum yapısına sahibiz ...çiftlikbank örneğinden bir farkı yok afyonun benım nazarımda.bakınız 7.22 ye de döşüyor speğimiz....haftaya 6.22 ler hayal değil arkadaşlar ..
Printable View
Zarar etmekden zevk alan bi toplum yapısına sahibiz ...çiftlikbank örneğinden bir farkı yok afyonun benım nazarımda.bakınız 7.22 ye de döşüyor speğimiz....haftaya 6.22 ler hayal değil arkadaşlar ..
daha sert satışlar gelmedi buralar kagıdın ıyı yerleri ...gunluk %5 lık sert düşüşleride gosterırse speğimiz daha çok zevk alıcaz heralde hep birlikde ))
6,80 e şimdilik baraj kurdum bekliyorum bir miktar alım için kademelere bölüp alıma geçeceğim...
parası cok olup aklı kıt olan bı arkadas 7.80 den 800 bın tl lık alım yapmıstı o kadar uyarıma rağmen , onun zararını hesaplayamıyorum bıle . bu gıbıler yuzunden spek tahtayı baskılıyor , arkadas tek kalemde boyle yuklu alım yaparsan tahtadan kendınle bırlıkde bırsuru kucuk yatırımcıyıda yakarsın dedım .dinlemedi .o gıbılerın yaptıgı aptallığının cezasını herkes çekıyor burda ...o satmadığı surece dahada aşağıları gorecegımızı dusunmekteyım ...ytd
şu an 7,24 sırasıyla 7,56-7,96-8,26-9,86 olduğunda tekrar yazarım..
Paranız sağlığınızı bozmasın, kalın sağlıcakla.
Küçük yatırımcıyı dökmeden gitmeyecek