Hısım kardeş bu hafta satanlar haftaya 5 in üstüne attığında almak için sıraya girerler..Bu sığ tahtada mal bulurlarsa tabi..
Printable View
Hısım kardeş bu hafta satanlar haftaya 5 in üstüne attığında almak için sıraya girerler..Bu sığ tahtada mal bulurlarsa tabi..
Sevgili hısım ben seni tanırım ama sen beni daha taniyamamisin lidfa ile ilgili olumsuz bir yorumum ve eleştirdim olmadı bu zamana kadar ki olanları yaşananları anlattım temettü olayında haksız söylediğimi düşünüyorsun ama piyasa öyle fiyatlamadi olayı 6.95 den şelale oldu ben burada olanı söyledim lidfa 2016 da yaptığı sıçramayı 2017 yapamadığı için bu fiyatlarda kaldı maalesef bunlar rakamlarla da sabit büyüme potansiyelinde ki dusus bariz göze çarptı o yüzden 2018 ilk çeyrek bilançosu çok önemli diye söyledim lidfa iyi hisse ana üzerindeki belirsizlikler kalkması lazım
PRA-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sevgili Horhoti,
Ben aslinda su cumleye takildim.
hemen hemen 1.5 senedir takip ediyorum lidfa yi geçen sene kötü bir performans gösterdi
Aslinda burada ifade ettiginiz hissenin piyasa fiyatiydi, degilmi ?
Ama kotu performans gosterdi derseniz, cok farkli yerlere gidiyor.
Hisse 6.95'ten selale olmadi, 7.04'ten geri gelmeye basaldi, hic te selale olmadi bu hisse, sadece defalarca devre kesici yiyerek, al/sat'cilara sans verdi.
ben burada olanı söyledim lidfa 2016 da yaptığı sıçramayı 2017 yapamadığı için bu fiyatlarda kaldı maalesef
Bu cumle de de ayni sey, hissenin yil icinde fiyat degisimini yaziyor, sicrama yapamadi diyorsun.
Ancak okuyucu bunu hisse performansi gibi anliyor.
Ikisi cok farkli seyler.
Size tavsiyem, hisseyi bir ogrenin once, fiyat hareketleri ile sirket yorumlanmaz.
o yüzden 2018 ilk çeyrek bilançosu çok önemli diye söyledim lidfa iyi hisse ana üzerindeki belirsizlikler kalkması lazım
Ayrica hala belirsizlik diyorsun.
Belirsizlik o 14 ofis/konut meselesindeydi, binayi yapan muteahhit Feto'cu cikti ve kacti, LIDFA'nin sirket olarak bu belirsizlikte sucu nedir. Parasini pesin odemisti. Bekledi ve nihayet aldi konutlari.
CS ile gorusuyor adam, iki tarafin anlasmasina bakan bir konu, bunun belirsiz neyi var.
Borsalarda en buyuk risk belirsizliktir.
LIDFA kadar net seffaf durust bir sirket daha var mi ?
Sirket buyuyor ve karliligi artiyor.
Belirsiz hic bir seyi yok.
İşlem hacmi bu seviyelerde kalırsa evet hareket başlar ama 200 300 bin hacimlerde kalmaya devam ederse yerinde saymaya devam eder.
Hacim hissenin hareketinde belirleyicii
Lidfa nin kötü yönetildiğini dair hiçbir kötü düşüncem yok şeffaf olmadığını söylemedim 2017 de 2016 ya göre gösterdiği başarıyı gösteremedi bu bir gerçek kar etmesi güzel ama yatırımcı yatırım yaparken iki şeyi dikkate alır biri temettü verimi ikincisi ise büyüme potansiyeli lidfa 2017 de bu konularda maalesef ki sönük du 2018 farklı bir yıl olacağıni düşünüyorum
PRA-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...b95737212d.jpg
Yatırım tavsiyesi degildir.
SM-A520F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.