11.1 a kadar geriledi. şuan 11.18 de
Printable View
11.1 a kadar geriledi. şuan 11.18 de
sabahtan buyana hisse yukarı giderken credit ve yatırım finans süpürdü, aşağıya düşerken de garanti, teb garanti ve iş düşürdü. şuan 11.30 a tekrar geldik
21 şubattan(6.5 tl) buyana olan hisse hareketinde bir kez tavan yapmadılar. amaçları tavan yaparak götürmek olmadığı belli. acaba bu hareketin fiyat olarak hedefi çok mu yüksek
endeksdeki düşüşü bahane ederek iyi bir çekildi. 11 e değdi. şuan 11.15 de. endeks düşecek olursa ben endeksten ayrışacağını sanmıyorum.
Şu kapıdı nasıl brüte almıyorlar aklım sırrım ermiyor. Adamlar alıcı bulmak taksim de neredeyse etek giyip gezecek. Boş kademelere gezdiriyorlar 30 aşağı 30 yukarı. Millete döşeyecekler yine malı 6 olacak sonra al brüte. Sonra millet eridi gitti
11.2 nin üstünde bir kapanış olacak. iyi bir kapanış bence
brüt takas için şartları oluşması lazım. belki pazartesi 15 günlük kısıtlama gelir. daha sonra brüte bakarlar. ama tahta yapıcı nakış gibi işliyor tahtayı. spk nın da vestele pek bişey diyeceğini sanmıyorum. ytd. 10,33 olduk
11.33 115 bin lotla satışda kapattı. gayet güzel kapanış. haftaya daha yüksek bir fiyatlama olacak gibi.