Bugün olmadı ama Dow daki uyumsuzluğa tepki gelip toparlamaya baslarsa, haftaya da biste tepki gelir diye düşünüyorum..
yine haftaya kaldık kısaca.. iyi tatiller..
Printable View
Bugün olmadı ama Dow daki uyumsuzluğa tepki gelip toparlamaya baslarsa, haftaya da biste tepki gelir diye düşünüyorum..
yine haftaya kaldık kısaca.. iyi tatiller..
https://i.hizliresim.com/BLvkVv.png
grafiği evir çevir 6,11 çıkıyor karşıma.. adı var kendisi hala yok ayrı..
bol ihtimalli bol teorik bir tahmin bakalım ne olacak..
bugün de iş yatırım 100.000 lot aldı lakin kötü piyasa bizi de vurdu.
dow yine kararsız piyasalarda türbülans devam ediyor.
çarşambanın t+2 sinde alan satan kurumlara baktığımda gün içi alışta görünenlerin aslında farklı kurumlardan sattığı ve nette o kadar alışta olmadıkları ortaya çıkıyor. örneğin gedik, oyak ve teb satışları...
haber akışı olmadan işimiz zor.
bu arada 2012 yılında değerlendirme raporu alınan gayrımenkullerle ilgili olarak yeniden değerleme isteğimi şirket mail attım.
bakın bugün cusan'dan haber geldi hem değerleme yapmışlar hem de 2017 bilançosunda yer vereceğiz demişler.
sn. Hak anlaşılan hisse ikimizden başkasına bu kadar dert olmamış.. şahsen ben o 6,11 e takılmış durumdayım.. haber mi düşer veri mi gelir bilmem..
ama o 6,11 gelecek buraya.. hepimizden özür dileyecek..
sanki şirket sahibi muhendis hak ve benim. inanın bizim şirket ile araştırmalarımızı şirket sahibi yapsa şimdi değeri 20 olmuştu. onu bunu bilmem ben inat ettim bunda. galiba uzun vade yatırımcı oldum.
yatırım tavsiyesi değildir
Arkadaşlar damla bile kendini tamamlayınca damlarmış...
Cuma ABD kapanışı güzel, vadelileri artı, umarım pazartesi bizde 1000 puan yüzde 1 yukarı açarız hayırlısı olsun
Bu seferde yükselen piyasaya ayak uydurmazsa vay halimize