Dostum bahçe boş iş.
Ağaçları otları kestirip yağlı bir beton attırın.
Araba park edersiniz. :oleyo:
Yalnız toprağı iyi sıkıştırın, bir de yağmur suyu sızmasın sonra çökme olabiliyor.
Bak zabahınan Rize'li damarım tuttu.
Printable View
TRT Belgesel'de hastane, corono diye bir yapim var.
Tanitiminda, sozum ona bir hastayi acile goturuyorlar.
ABD filmlerini gore gore, o tekerlekli sedyeyi, oyle acil ve suratli goturuyorlar ki, inanilmaz, biri ikisi de cabuk cabuk diyor.
Sanirsin ki, gercekten cok acil bir durum.
Fakat, sedyedeki adam, tepeli bastankara kusu gibi kaldirmis kafayi, sedyeyi kosturanlara bakiyor.
Bu bayagilik artik beni igrendiriyor.
Kendi milletini bu kadar aptal yerine koyan bi devlet varmi acaba.
Merak ederim.
Ek 25274
Adam önceki yıl diktiğim asmayı yabani
ot zannedip .
5 cm kalana kadar Budamış
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bir şey yapacak olsam balkonun oraya 2+1 salon yaparım da şikayet ederler hemen
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bir kaç ay önce Mevsiminde Tarım programında Trakya bölgesinde bir manda, inek vb büyükbaş hayvan yetiştiriciliği yapan bir işletmeye gitmişlerdi. İtalyan bir veteriner yıllar önce gelmiş, bir Türk kadınla evlenmiş, orada çalışıyor. Adama Türkler hakkındaki görüşü soruyorlar, adam "Sabah kalkıyoruz, mandıraya geliyoruz, bakımları fialn yapmaya başlıyoruz, daha iş bitmeden bütün işçiler dışarı çıkıyor, 15 dakika sigara molası diyorlar, e inekler, hayvanlar bekliyor, onları sağmadan olmaz diyormuş, adamlar da burada adet böyle diyorlarmış" bir türlü ikna edememiş Türkleri düzgün çalışmaya. Sonuçta aynı tür mandalar İtalyadakilerin yavrusu gibi görünüyor büyüklük açısından ve verdikleri süt de oradakilerin neredeyse yarısı kadarmış. Hiç bu kadar laçka çalışanlar görmedim diyordu. bir de çalışmaya başlayan bir kaç ay çalışıp ayrılıyormuş, o da ilginç gelmiş, ben 15 senedir aynı yerde çalışıyorum halbuki diyordu.