Mala malın 10.000 lot hariç kısmını 3.991 aortla verdim.Belki benim yüzümden götürülmüyordu.Sonuçta yine karla sattım ve evladiyelik 10.000 lot duruyor.Bakalım ne yapacak.
İlk alım yerim 3.90 olur.
.
Syg
Printable View
Mala malın 10.000 lot hariç kısmını 3.991 aortla verdim.Belki benim yüzümden götürülmüyordu.Sonuçta yine karla sattım ve evladiyelik 10.000 lot duruyor.Bakalım ne yapacak.
İlk alım yerim 3.90 olur.
.
Syg
Rasgele Dostumm..
Nasil ki duserken nerden alirsan al zarar yazdiriyorsa en dusukten kapattirip,, cikarkende satana arkadan baktiriyor bu tahta.. Yani hic gevsemeden yukselmeye devam ediyor..
Bende kendi adima her kademeden ekliyorummm...
3.50-4 cok gitmis gibi gorunsede riskimi aliyorumm....
Bakalim bugun nasil kapayacakSM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Dinledim dostum,
Hacimsiz kasitli asagi basilmis goruntusu var kagitta gibi birsey dedi..
Bizde ne yazdik duserken?
Info kendi lotlarina dokunmadan piyasadan alip alip satarak fiyati asagi cekiyor dedik..
Simdi ben cok goze battim bukadar gostere gostere yapmayayim diyor bu isleri.. Eee nasi olacak pekiii
Araci kurum biter mi bunlarda..
Osmanli senide yakaladimmm.
Oyle yerlerde Al Sat yapiyorsun kii
Aha bu bizimki diyorum...
Ne sandin AKD de cok ortaya cikmayinca gizlenecegini mi sandin.
Seni gidi seni...
SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Gordugumuz gibi yukselirkende hic gevsemeden satana aldirmiyor..
Yatirim icin sectigim kagidin tahtasinda aylarca izleme insan tanir gibi karakter tanimaya calisiyor, aci cekme, sevinme, kimi zaman izdirap iskence goruyorum..
Rizkimizin pesinde elimizden geleni yapacagiz gerisi nasip..
Burda yazip bilgi paylasip yuzyuze olmasada degerli kisilerle sohbet etmek dertleri paylasmak bu surecte piskolojiyede iyi geliyor.. Hepiniz varolun.
SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Gsdho hakkinda farklı mecralarda olumlu fikirler ve hedefler duymaya başladım, dun ve bugün lot arttirimi yaptim
..Asla ytd
SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Akşam detaylı yazarım ama hem spotta hem vadelide Navlunlarda dönüş var gibi. Gsdho için takip ettiğim Egle de düşüşüne güzel bir tepki verdi. Bizim ekstradan temettü ve neredeyse bedava olma hikayemiz de var. FD/Favök olarak son üç yılın dibine yakınız. (Kambiyo karı, faaliyet karı ayrımı nedeniyle FD/Favök’e bakmak tahtadaki oyuncuların bakış açısını daha iyi yansıtabilir.) Gelecek bilanço ile FD/Favök mevcut seviyelerin de altına düşer muhtemelen. Ama insan yine de bilemiyor tahtada yine garip işler yaparlar mi? 😅
https://twitter.com/fintables/status...eahmfrhz4Jm0Mg